Temps de “playoffs” a la Lliga Catalana Sènior, amb els quatre millors equips del curs buscant el passaport per a la gran final del dissabte 11 de juny. Els líders de la lliga regular, els Barcelona Uroloki, protagonitzaran la primera semifinal davant dels Argentona Bocs, en un duel que es disputarà al Municipal Can Aranyó-Agapito Fernández de Barcelona el diumenge a 2/4 de 5 de la tarda. Els barcelonins arriben als “playoffs” invictes (8-0) i volen estar presents en una nova final, que seria la tercera consecutiva. Els Bocs, pel seu cantó, van acabar la primera fase en la quarta plaça (5-3) i tindran el repte de destronar els vigents campions. L’any passat els dos equips ja es van creuar en semifinals, amb victòria per als barcelonins (23-22), i aquest curs, a la lliga regular, els Uroloki es van imposar al camp dels Bocs per 7-30.

L’altre bitllet per a la final se’l jugaran els Barcelona Búfals (6-2) i els Terrassa Reds (5-1-2), segons i tercers de la lliga regular. El matx també es disputarà el diumenge a la tarda, a partir de les 5, al Camp de Futbol Parc Catalana, a la Barceloneta. Els Búfals tornen a uns “playoffs” i volen aprofitar el fet de jugar a casa per aconseguir el passi al partit decisiu pel títol, mentre que els Reds repeteixen presència als “playoffs” amb l’objectiu de rescabalar-se de la derrota que van patir l’any passat, quan van quedar eliminats en semifinals a mans dels Barcelona Pagesos (13-20). Aquesta temporada barcelonins i egarencs es van enfrontar a Terrassa en la quarta jornada, el febrer passat, amb triomf de Búfals per un ajustat 6-13.

Wild Cards de la Lliga Catalana Open de Futbol Flag
Amb els Barcelona Pagesos ja classificats per a la Final a Quatre com a campions de la lliga regular, la Lliga Catalana Open de Futbol Flag viurà aquest cap de setmana les eliminatòries de Wild Card que decidiran els altres tres equips que lluitaran pel títol. El Municipal de Montigalà (Badalona) i el CEM Teixonera (Barcelona) acolliran aquests Wild Cards, amb format de semifinals i final.

WC1 (CEM Teixonera, Barcelona, diumenge 29 de maig):
• 11:30h. Sant Cugat Pagesos-Riudoms Rebels
• 11:30h. Torredembarra Lizards-Barcelona Uroloki Green
• 12:30h. 3r i 4t lloc
• 12:30h. Final

WC2 (Montigalà, Badalona, dissabte 28 de maig):
• 18:30h. Badalona Dracs-Terrassa Reds
• 18:30h Barberà Rookies-Bigues i Riells Scorpions
• 19:30h. 3r i 4t lloc
• 19.30h Final

WC3 (Montigalà, Badalona, dissabte 28 de maig):
• 18:30 h. Barcelona Búfals-Reus Imperials
• 19:30h. Barcelona Uroloki White-Teixonera Pagesos
• 20:30h 3r i 4t lloc
• 20.30h Final

Concentració de la Selecció Catalana Cadet a Vilafranca del Penedès
Per últim, aquest dissabte dia 28, de les 3 a les 7 de la tarda, la Zona Esportiva de l’Avinguda Catalunya, a Vilafranca del Penedès, acollirà la primera concentració de la Selecció Catalana Cadet per començar a preparar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de la categoria, que tindrà lloc el 18 de juny a Reus. Més informació, aquí.

*Fotos: David Carballal (Bocs vs Uroloki) / Enric Paixà (Reds vs Búfals)

WordPress Video Lightbox Plugin