Reus serà l’escenari, el dissabte 18 de juny, del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet, on les seleccions de Catalunya i Madrid es jugaran el títol. La Federació Espanyola de Futbol Americà (FEFA) ha atorgat l’organització del torneig a la Federació Catalana (FCFA), que durà a terme la competició conjuntament amb els Reus Imperials.

Per preparar aquesta gran cita, la selecció catalana cadet realitzarà tot un seguit de concentracions, que començaran el dissabte 28 de maig a la Zona Esportiva de l’Avinguda Catalunya, a Vilafranca del Penedès. Aquesta primera concentració estarà oberta a tots els esportistes de la categoria i posteriorment n’hi haurà dues més, a Argentona (4 de juny) i a Castell d’Aro (12 de juny). Després de la primera trobada, a Vilafranca, el cos tècnic ja farà una primera tria i posteriorment anirà configurant la composició definitiva de l’equip que es concentrarà el dissabte 18 de juny a Reus per disputar el campionat.

El Director Tècnic de la FCFA, i màxim responsable del combinat català, José Antonio Rodríguez Moya, s’ha mostrat molt content per la represa del programa de la selecció catalana cadet, interromput per culpa de la Covid: “Després de dos anys aturats, arran de la pandèmia, és molt positiu poder tornar a l’activitat i fer-ho, a més a més, per preparar una competició oficial”. “Esperem que tots els jugadors cadets, tant els de la llista de pre-convocats com els que no van poder assistir al Clínic del passat febrer, vinguin a la primera concentració de Vilafranca”, afegeix Rodríguez Moya, que destaca el gran nivell del planter català: “A casa nostra tenim molts bons jugadors i fer la selecció final no serà gens fàcil”.

*Convocatòria Selecció Catalana Cadet 2022

*Foto: @tomeurf

WordPress Video Lightbox Plugin