Barberà del Vallès, Terrassa, Bigues i Riells i Badalona van acollir l’inici de la Lliga Catalana Open de Futbol Flag, amb un total de 17 partits. Els Barcelona Uroloki, els Barberà Rookies, els Barcelona Pagesos i els Sant Cugat Pagesos van ser els triomfadors de la jornada inaugural, guanyant els dos partits que van disputar. Rere seu, els Uroloki Green, els Badalona Dracs, els Riudoms Rebels, els Reus Imperials, els Teixonera Pagesos, els Lliçà de Vall Panthers, els Barcelona Búfals i els Torredembarra Lizards van assolir una victòria, mentre que Sarrià de Ter Wolves, L’Hospitalet Pioners, Uroloki Red, Bigues i Riells Scorpions i Terrassa Reds no van poder sumar cap triomf.

A més de l’estrena de la competició Open, també hi va haver jornada a les Lligues Catalanes de Futbol Flag de les categories Infantil, Aleví i Benjamí. A la Lliga Infantil (Sub-15) es va disputar la tercera jornada, que va tenir com a guanyadors els ASB Lynx, els Dracs Plata i els Dracs Negre, que van sumar dues victòries. Amb aquests resultats els Dracs Plata (6-0) i els Lynx (5-1) es consoliden al capdavant de la classificació, per davant dels Terrassa Reds (4-2).

A la LCFF Aleví (Sub-13), els ASB Lynx van assolir dues victòries que els enfilen a la primera posició de la classificació (3-1 de balanç), per davant dels Pioners (2-0). Dracs i Rookies, pel seu cantó, també van sumar un triomf. Finalment, a la categoria Benjamí (Sub-11), la jornada es va tancar amb un doble triomf dels Badalona Dracs Plata, que se situen primers (3-1 de balanç) per davant dels Lynx (2-0).

Dracs i Pagesos s’enfilen als primers llocs de la LCFA Júnior
Per últim, la setena jornada de la Lliga Catalana Júnior de Futbol Americà ens va deixar les victòries dels Badalona Dracs, els Barcelona Pagesos i els Reus Imperials, que escalen posicions en una classificació que segueix dominada pels Barberà Rookies (6-0). Els vallesans tenien partit contra els Uroloki, que finalment no es va poder disputar, i el Comitè de Competició els ha donat la victòria per 1-0.

Els Badalona Dracs s’han situat segons (4-1-2) després de guanyar al camp d’un rival directe com els Pioners de L’Hospitalet (22-29). Un «touchdown» en l’últim minut de David Martínez, que en va anotar 2, va donar el triomf als badalonins. Alen Fernández i Eloi Soler van sumar els altres dos TD dels Dracs, mentre que per part dels Pioners van anotar Daniel Enrique Palma, Adam Gutiérrez i Iker González.

En la tercera plaça s’han situat els Barcelona Pagesos, que van derrotar amb autoritat els Barcelona Búfals per 50-0. Iu Alsina, amb 2 TD, va liderar la victòria dels Pagesos, on també van anotar Luis Iturralde, Alexander Casimiro, Gerard Santandreu i Joel Lucea.

La jornada es va tancar a Argentona, on els Reus Imperials van sorprendre els Bocs per 12-21. Joel Cabré (2 TD) i Víctor Homs (1) van brillar en la victòria dels reusencs, que al descans ja manaven per 6-13. Albert González i Pol Singleton van ser els autors de les dues anotacions del conjunt d’Argentona.

*Foto (arxiu): David Carballal 

WordPress Video Lightbox Plugin