La Selecció Catalana Cadet ja escalfa motors de cara al Campionat de Seleccions Autonòmiques que tindrà lloc el mes de juny i per preparar el torneig començarà a fer tot un seguit de concentracions que arrencaran el proper dissabte 18 de febrer al camp de Can Boada (Terrassa) amb una jornada de «tryouts». L’horari serà de 13h a 16h, just quan acabi la segona jornada de la LCFA Cadet que també tindrà lloc a Can Boada i que reunirà tots els equips de la categoria.

Aquesta primera convocatòria és oberta a tots els esportistes nascuts els anys 2006, 2007, 2008 i 2009 amb llicència en vigor de la Federació Catalana de Futbol Americà (FCFA). Aquells esportistes que estiguin lesionats i no puguin participar en aquests «tryouts» però vulguin formar part del programa hauran d’enviar un mail a la FCFA (fcfa@fcfa.cat) abans del 18 de febrer.

L’entrenador principal de la Selecció Catalana Cadet serà l’Albert Alonso, tècnic de L’Hospitalet Pioners, que juntament amb la resta de l’staff serà l’encarregat de fer la primera tria de jugadors de cara a anar perfilant l’equip definitiu que prendrà part en el Campionat de Seleccions Autonòmiques. Després d’aquests primers «tryouts» hi haurà una segona concentració durant el mes de març, coincidint amb una nova edició del Clínic FCFA.

*ConvocatoriaObertaCatalunyaCadet2023

Foto: Jordi Dols Díez

 

WordPress Video Lightbox Plugin