Els Terrassa Reds i els Badalona Dracs van sumar una nova victòria a la LCFA Júnior i ocupen les dues primeres places de la classificació. Els Reds jugaven a casa i no van fallar, imposant-se als Barberà Rookies (34-7) per continuar com a líders invictes (3-0). Bernat Cusidó (2), Izan Valero, Marc Moreno i Rafael Sillero van anotar els cinc «touchdowns» dels egarencs, intractables fins al moment. L’única anotació dels Rookies la va fer Víctor Aracil.

Els Dracs, pel seu cantó, van guanyar al camp dels Reus Imperials (0-28) i són segons, amb un balanç de 2-1. Ignacio Morales (2), Hugo González i Matheus Fidalgo van sumar els quatre «touchdowns» dels badalonins, que al descans ja manaven per un clar 0-21. El tercer partit de la jornada a la LCFA Júnior l’havien de disputar els Barcelona Uroloki+Búfals i els Pioners de L’Hospitalet, però a última hora els dos equips van acordar ajornar-lo.

Les Lligues Catalanes de Futbol Flag de les categories Infantil i Benjamí també tenien competició aquest dissabte, però les dues jornades previstes, a les Pistes d’Atletisme de Granollers i a l’American School of Barcelona, a Esplugues, es van haver d’ajornar per culpa de la pluja.

Foto: Ignasi Cusidó (Reds vs Rookies Júnior)

WordPress Video Lightbox Plugin