Els Riudoms Rebels, els Barcelona Pagesos, els Barcelona Búfals i els Barcelona Uroloki van ser els guanyadors de la quarta jornada de la Lliga Catalana Sènior. Uroloki i Búfals, amb els seus triomfs, s’enfilen a les primeres places de la classificació, on també hi ha els Argentona Bocs, que descansaven aquest cap de setmana. Uroloki i Bocs encapçalen el campionat amb un balanç de 3-0, mentre que els Búfals, amb un partit més, són tercers (3-1).

La jornada va arrencar el dissabte a Riudoms, on els Rebels van derrotar els Vilafranca Eagles per 15-0 en un partit igualat que es va decidir al segon temps. A la mitja part el resultat era de 2-0, gràcies a un «safety», i va ser en la represa que els de Riudoms van poder decantar el matx al seu favor amb els «touchdowns» d’Airald Balanyà i Adrià Solis.

Els Barcelona Pagesos, pel seu cantó, van assolir un triomf clar al camp dels Reus Imperials (0-34). Els barcelonins van sentenciar el duel en el primer temps, arribant al descans amb un marcador de 0-28. Àlex Pla, Eduardo Guzmán (2) i Joaquim Cotano (2) van anotar els cinc «touchdowns».

A Terrassa, els Barcelona Búfals van sumar el seu tercer triomf del curs en imposar-se per un ajustat 6-13. Totes les anotacions van arribar en la primera part. Daniel Colomer va fer l’únic «touchdown» dels Reds, mentre que Joan Prófumo i Toni Millán van ser els autors de les dues anotacions dels barcelonins.

Per últim, els Uroloki van tancar la jornada guanyant al camp dels Castell Platja d’Aro Ducs (0-28). Guillem Visent, (2), Iván Caballero i l’alemany Chad Ruzicka van sumar els quatre «touchdowns» dels vigents campions de la LCFA Sènior, que al descans ja dominaven per 0-14.

Les Rookies manen a la LCFA Femenina
A la Lliga Catalana Femenina, les Barberà Rookies segueixen invictes al capdavant de la classificació després de vèncer les Búfals per 40-12. Elena Leiva, amb 5 «touchdowns», va liderar el triomf de les de Barberà del Vallès, que al descans ja manaven per 18-6. Mireia Peral va fer l’altre TD del conjunt local. Per part de Búfals, les dues anotaciones van ser de Maitane Castresana i Lara Alabert.

Els Rookies Blue segueixen invictes a la LCFA Cadet
Can Llobet (Barberà del Vallès) va acollir la tercera jornada de la Lliga Catalana Cadet, on els Rookies Blue van sumar dues victòries més, contra els Vilafranca Eagles (56-6) i els Terrassa Reds (12-30), i segueixen intractables al capdavant de la classificació (6-0). Rere seu, els Barberà Rookies White continuen segons (4-2), després de sumar un triomf (26-22 contra els Grizzlys Catalans de Perpinyà) i perdre per 20-8 davant dels Reus Imperials. Els reusencs també van sumar dues victòries, igual que els Pioners de L’Hospitalet, que amb els seus triomfs contra els Reds (26-12) i els Grizzlys (22-35) s’enfilen al tercer lloc de la classificació, amb un balanç de 3-1.

*Fotos: Enric Paixà / Marc Matamoros

WordPress Video Lightbox Plugin