Barcelona Búfals i Terrassa Reds van encetar el curs amb victòria en la jornada inaugural de les Lligues Catalanes Femenina i Júnior. A la competició femenina, les Búfals es van imposar a L’Hospitalet Pioners per 20-0 amb dos «touchdowns» de Lara Alabert, que també va sumar una conversió de 2 punts, i un altre de Núria Vera. Al descans les barcelonines ja manaven per 12-0 i en la represa van acabar d’arrodonir el triomf.

A la LCFA Júnior, els Terrassa Reds van vèncer els Pioners de L’Hospitalet per un ajustat 12-7. Marc Mesa i Bernat Cusidó van aconseguir els dos «touchdowns» del conjunt egarenc, que al descans guanyava per 6-0. Els Pioners es van posar per davant en el tercer quart (6-7), amb una anotació d’Adam Gutiérrez i el punt extra transformat per Pablo Gómez, però en l’últim període els Reds van ser capaços de donar la volta al marcador.

Per últim, el Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord va ser l’escenari de la segona jornada de la Lliga Catalana Open de Divisió d’Honor de Futbol Flag. Els Bigues i Riells Scorpions i els Mamuts de San Vicenç dels Horts en van ser els dominadors. Tots dos equips no van donar opció als seus rivals, Terrassa Reds i Barcelona Uroloki, i van sumar dues victòries. Un cop s’han disputat les dues primeres jornades, els Scorpions encapçalen la classificació invictes (4-0) per davant dels Barcelona Pagesos (2-0 amb dos partits jugats menys) i els Mamuts (2-2).

Foto: Terrassa Reds

WordPress Video Lightbox Plugin