Els Argentona Bocs (2-0 de balanç) lideren en solitari la Lliga Catalana Sènior després d’una segona jornada on es van produir dos empats a zero, un fet força inusual. Els partits Riudoms Rebels vs Castell-Platja d’Aro Ducs i Barcelona Pagesos vs Terrassa Reds van acabar sense anotacions (0-0), amb les defenses imposant la seva llei. Els Bocs se situen al capdavant de la classificació gràcies al triomf que van aconseguir al camp dels Barcelona Búfals (3-12), en un matx molt igualat. Al primer temps els maresmencs es van avançar amb un «touchdown» d’Eric López, però els Búfals van retallar distàncies amb un xut de camp transformat per Jordi Roca (3-6). L’equilibri va continuar en la represa, on finalment, a 27 segons del final, Víctor Albarracín va segellar la victòria dels Bocs.

Els altres vencedors de la jornada van ser els Reus Imperials, que van aconseguir el primer triomf en superar els Vilafranca Eagles (27-0). El primer «touchdown» del partit el va fer Marc Curto i Jordi Pruñonosa, que en va anotar tres, va arrodonir el triomf dels reusencs. Per últim, el matx entre els Lliçà de Vall Panthers i els Barcelona Uroloki es va haver de suspendre per mancances en el terreny de joc dels Panthers i caldrà esperar la resolució del Comitè de Competició.

Dues «quarterbacks», cara a cara a la LCFA Cadet
A l’estrena de la Lliga Catalana Cadet, els Barberà Rookies Blue i els Grizzlys Catalans de Perpinyà s’han situat al capdavant de la classificació després de la primera jornada. El fet més destacat, però, va tenir lloc en el partit entre els Pioners de L’Hospitalet i els Argentona Bocs, on per primer cop dues noies es van enfrontar com a «quarterbacks» titulars. Les protagonistes, Vicky Valverde (Pioners) i Eira Calero (Bocs), en una categoria cadet on els equips poden ser mixtes.

Pioners i Bocs van jugar els primers partits a Can Llobet, a Barberà del Vallès, en una estrena on els Rookies Blue van sumar dues victòries en imposar-se als Rookies White (6-44) i als Pioners (20-34). Els de L’Hospitalet també van poder sumar el primer triomf, davant dels Argentona Bocs (47-6), precisament en el matx on es van enfrontar Vicky Valverde i Eira Calero. Els Rookies White, per últim, també van guanyar un partit, en imposar-se als Bocs per 13-22.

Als enfrontaments disputats a Vilafranca del Penedès, el domini va ser per als Grizzlys Catalans de Perpinyà, amb dues victòries: 50-12 contra els Vilafranca Eagles i 13-35 davant dels Reus Imperials. Els Castell-Platja d’Aro Ducs i els Eagles, pel seu cantó, també van sumar un triomf. Els Ducs el van aconseguir contra els Imperials (35-13) i els Eagles el van sumar precisament contra els Ducs (31-14).

WordPress Video Lightbox Plugin