La temporada 2021/2022 de la Federació Catalana de Futbol Americà (FCFA)  arrenca oficialment aquest dissabte 23 d’octubre amb l’estrena de les competicions de Futbol Flag.  La Copa Catalana de Flag Sub-13 serà la que donarà inici al nou curs, amb la disputa de la primera jornada a les instal·lacions de l’American School of Barcelona, a Esplugues de Llobregat. 

Els amfitrions d’aquesta primera cita, els ASB Lynx, disputaran un triangular contra els Badalona Dracs i els Terrassa Reds, amb els següents enfrontaments i horaris: Lynx-Dracs (12.30h) Dracs-Reds (13.30h) i Reds-Lynx (14:30h).

A la segona jornada, el 6 i 7 de novembre, entraran en joc els Pioners de l’Hospitalet i els Barberà Rookies, que són els altres equips participants en la CCFF Sub-13. Els cinc participants en aquesta competició Sub-13 es veuran les cares en tres triangulars en tres seus diferents, començant per la d’aquest dissabte, i els dos millors equips es jugaran el títol en la gran final, que es disputarà el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre.

El 6 i 7 de novembre també començarà la Copa Catalana de “Flag” Open, que comptarà amb el concurs dels Barcelona Uroloki, els Sant Cugat Pagesos, els Mollet Panthers, els Reus Imperials, els Barcelona Búfals, Barberà Rookies, els Barcelona Pagesos, els Bigues i Riells Scorpions, els Torredembarra Lizards, els ASB Lynx, l’Hospitalet Pioners i els Badalona Dracs. El següent cap de setmana, 13 i 14 de novembre, arribarà el torn de l’inici de les Copes Catalanes de “Flag” Sub-15 i Sub-11.  Badalona Dracs, Barberà Rookies, ASB Lynx, Bigues i Riells Scorpions, Barcelona Búfals, L’Hospitalet Pioners i Terrassa Reds seran els participants en la categoría Sub-15, mentre que en la Sub-11 el títol se’l jugaran els ASB Lynx, els Badalona Dracs i els Barberà Rookies.

WordPress Video Lightbox Plugin