Arriba un dels plats forts de l’inici de la nova temporada amb l’estrena de la 31a edició de la Copa Catalana de Futbol Americà. La competició, que enguany compta amb la participació de sis equips, arrenca aquest diumenge 5 de novembre amb els duels de quarts de final que protagonitzaran els Barcelona Pagesos i els Castell Platja d’Aro Ducs, que es veuran les cares al CEM Teixonera de Barcelona (11:30h), i els Terrassa Reds i els Barcelona Uroloki, que s’enfrontaran a Can Boada, a Terrassa (12h).

Aquests dos enfrontaments seran un primer tast per comprovar el potencial dels equips de cara al nou curs, en una temporada on els Pagesos i els Reds jugaran competició estatal. Els barcelonins ho faran a la màxima categoria, la LNFA Sèrie A, mentre que els Reds jugaran a la Sèrie B. Uroloki i Ducs, pel seu cantó, disputaran la 36a Lliga Catalana (LCFA).

D’aquests dos partits de quarts de final sortiran els rivals de Badalona Dracs i L’Hospitalet Pioners, que ja tenen plaça a les semifinals. Els Dracs, vigents campions, s’enfrontaran al guanyador del duel Reds-Uroloki, mentre que els Pioners ho faran contra el vencedor del Pagesos-Ducs. Les semifinals de la Copa Catalana es jugaran el 18/19 de novembre.

Arrenquen també la Copa Catalana Cadet i la Copa Aleví de Futbol Flag
Aquest cap de setmana també es donarà el tret de sortida a dues competicions més. El camp de Montigalà de Badalona serà l’escenari de la jornada inaugural de la Copa Catalana Cadet de Futbol Americà. Argentona Bocs, Badalona Dracs, Castell Platja d’Aro Ducs, Barcelona Pagesos, Barberà Rookies i Terrassa Reds competiran per endur-se el títol que el curs passat van conquerir els Grizzlys Catalans de Perpinyà. En la primera jornada, aquest dissabte a partir de 2/4 de 4 de la tarda, es jugaran sis partits: Bocs-Dracs, Rookies-Pagesos, Reds-Bocs, Ducs-Rookies, Dracs-Reds i Pagesos-Ducs.

Per últim, també començarà la Copa Catalana Aleví (Sub-13) de Futbol Flag. L’estrena tindrà lloc aquest dissabte 4 de novembre en dues seus. A les instal·lacions de l’American School of Barcelona, a Esplugues de Llobregat, es jugaran els tres primers enfrontaments, que començaran a les 13:45h: ASB Lynx-L’Hospitalet Pioners, Pioners-Terrassa Reds i Reds-ASB Lynx. Una mica més tard, a partir de les 15:15h, la jornada es completarà amb tres partits més al camp de Montigalà de Badalona: Barberà Rookies-Badalona Dracs Negre, Dracs Plata-Rookies i Dracs Negre-Dracs Plata. Els vigents campions de la Copa Aleví de Futbol Flag son els Badalona Dracs.

Foto: Laura Chavarria (Pagesos vs Ducs 2022-2023)

WordPress Video Lightbox Plugin