Un cop acabades totes les competicions de la FCFA en la modalitat de Futbol Flag, ens queden per tancar dues de Futbol Americà: la Lliga Catalana Sènior de 7 vs 7 i la Copa Catalana Júnior. Aquests dos campionats viuran el seu penúltim cap de setmana, amb la disputa de l’última jornada de la primera fase a la Sènior i de les semifinals a la Júnior.

Dissabte a partir de les 18:00 hores, els Pioners de l’Hospitalet (1-2) i Vilafranca Eagles (0-3) es juguen el segon lloc definitiu a la LCFA Sènior 7vs7, que s’enfrontarà a la Gran Final als Legends (4-0), campions de la fase regular. En aquest xoc, que es jugarà a La Feixa Llarga, els del Penedès necessiten vèncer i superar el desavantatge als resultats entre ells; com a Vilafranca, Pioners va vèncer per 9-37, els Eagles es veuen obligats a guanyar per més de 28 punts en aquesta jornada final per evitar una Gran Final entre Legends i Pioners.

Diumenge tindrem les semifinals de la Copa Catalana Júnior que arrancaran a les 12:00 hores amb el duel entre Barberà Rookies i Terrassa Reds. Tot i que els barberencs parteixen com a cap de sèrie 2 i els egarencs com a 3, el xoc es disputa a Can Boada (Terrassa) degut a les obres de reforma al camp dels Rookies, on s’està replantant la gespa. Serà el tercer cop que es produeix aquest derbi del Vallès Occidental en la present temporada, ja que els dos equips van competir a la Lliga Nacional i els partits anteriors es van resoldre amb triomfs clars dels Rookies.

El segon finalista sortirà del duel que disputaran Argentona Bocs i Barcelona Pagesos al Municipal Raül Paloma de la població del Maresme, el mateix diumenge a les 17:00 hores. Bocs parteix com a màxim favorit ja que va ser el millor conjunt català a la competició Nacional, fet que li ha servit per classificar-se per a la Gran Final de la LNFA Júnior que es jugarà el 19 de juny. Els Pagesos, tot i partir com a quarts caps de sèrie, intentaran evitar que els d’Argentona aconsegueixin també l’accés a la Gran Final de la Copa Catalana Júnior de Futbol Americà.

LCFA SÈNIOR 7 vs 7 – J6

DISSABTE 5 JUNY

17:30h. PIONERS-EAGLES (MUNICIPAL LA FEIXA LLARGA. L’HOSPITALET)

CCFA JÚNIOR – PLAYOFFS

DIUMENGE 6 JUNY

12:00h. ROOKIES-REDS (CAN BOADA. TERRASSA)

17:00h. BOCS-PAGESOS (MPAL. RAÜL PALOMA. ARGENTONA)

WordPress Video Lightbox Plugin