Últim cap de setmana de competició de l’any abans de les festes de Nadal, on coneixerem els campions de les Copes Catalanes Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag. L’escenari serà el camp de Can Boada, a Terrassa, que el diumenge al matí, a partir de les 10h, acollirà les finals d’aquestes dues competicions.

A la categoria Infantil (Sub-15), el títol es decidirà en una Final a 4 que comptarà amb el concurs dels Badalona Dracs Plata, els Badalona Dracs Negre, els ASB Lynx i els amfitrions, els Terrassa Reds. A les 10h començarà la primera semifinal, entre els Dracs Plata i els Lynx, i a les 11h arribarà el torn del duel entre els Dracs Negre i els Reds. La gran final i el partit pel tercer i el quart lloc es disputaran a partir de les 12h.

Pel que fa a la Copa Catalana Benjamí (Sub-11), la jornada final de diumenge a Terrassa servirà per establir la classificació definitiva. Els ASB Lynx arriben a aquesta darrera jornada com a líders invictes (4-0), per davant dels Badalona Dracs Plata (3-1), els Dracs Negre (1-3) i els Barberà Rookies (0-4). Per cloure la competició, es jugaran els següents partits: Dracs Negre-Rookies (10h), Dracs Plata-Lynx (10h), Lynx-Dracs Negre (11h) i Rookies-Dracs Plata (11h).

Segona jornada de la Lliga Catalana Júnior

Diumenge també es disputarà la segona jornada de la Lliga Catalana Júnior, amb els següents enfrontaments:  Badalona Dracs-Barcelona Pagesos (Montigalà, 11h), Barcelona Búfals-Barberà Rookies (La Barceloneta, 15h), L’Hospitalet Pioners-Reus Imperials (Feixa Llarga, 16h) i Argentona Bocs-Terrassa Reds (Municipal d’Argentona, 17h).  Els Barcelona Uroloki tindran jornada de descans.

Foto: Facebook Barberà Rookies

 

WordPress Video Lightbox Plugin