La Lliga Catalana de Futbol Americà (LCFA) torna aquest cap de setmana amb la disputa de la tercera jornada. Barberà Rookies i Castell Platja d’Aro Ducs obriran el foc el dissabte a la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Llobet, a Barberà del Vallès, en un partit que començarà a les 4 de la tarda. Els vallesans (una victòria i un empat) buscaran el segon triomf del curs, mentre que els Ducs defensaran la seva condició de líders invictes. Els empordanesos (2-0 de balanç) comparteixen el primer lloc amb els Riudoms Rebels (2-0), que aquest diumenge rebran la visita dels Reus Imperials (0-2) al Municipal de Riudoms (17h). Els altres dos partits de la tercera jornada també es jugaran el diumenge a les 5 de la tarda. A Lliçà de Vall, els Panthers (1 empat i una derrota) rebran els Barcelona Búfals (0-2), mentre que els Barcelona Uroloki (1-1) i els Argentona Bocs (1-1) es veuran les cares al CEM Bon Pastor de la Ciutat Comtal.

La LCFA Femenina, pel seu cantó, viurà el duel entre les Pioners de L’Hospitalet i les Barberà Rookies, corresponent també a la tercera jornada. El matx, que compta també per a la lliga estatal, es jugarà diumenge a les 12h del matí al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord. Les Pioners buscaran el primer triomf, mentre que les vallesanes, vigents campiones, ja tenen una victòria al sarró i intentaran sumar la segona per consolidar-se al capdavant de la classificació.

Arrenca la Lliga Catalana Infantil de Futbol Flag
La LCFA Cadet i la Lliga Catalana Infantil (Sub-15) de Futbol Flag, que s’estrena amb la jornada inaugural, seran les altres competicions protagonistes del cap de setmana. La LCFA Cadet afronta la 2ª jornada, que començarà aquest diumenge i es completarà el 2 i 3 de març. Barcelona Pagesos, Castell Platja d’Aro Ducs, L’Hospitalet Pioners i Argentona Bocs seran els equips que jugaran aquesta setmana. Ho faran diumenge al matí al CEM Teixonera de Barcelona, amb els següents enfrontaments i horaris: Pagesos-Ducs (12h), Pioners-Bocs (12h), Bocs-Pagesos (13h) i Ducs-Pioners (13h).

Per últim, la Lliga Catalana Infantil (Sub-15) de Futbol Flag arrencarà aquest dissabte a les instal·lacions de l’American School of Barcelona a Esplugues de Llobregat. Sis equips lluitaran pel títol, encapçalats pels vigents campions, els Badalona Dracs. Els altres participants seran els Barberà Rookies, els ASB Lynx, els Pioners de l’Hospitalet, els Terrassa Reds i els Fènix Vallès. La jornada inaugural es disputarà en dues parts. Aquest dissabte entraran en joc els Lynx, els Rookies i els Reds, amb els següents duels: Lynx-Rookies (14h), Rookies-Reds (14:55h) i Reds-Lynx (15:50h). La resta de partits de la primera jornada es jugaran el següent cap de setmana, 24 i 25 de febrer.

Foto: @MyOwnViewBcn

WordPress Video Lightbox Plugin