Arriben les semifinals de la Copa Catalana Sènior, on ja entraran en acció els dos finalistes del curs passat, els Badalona Dracs i els Pioners de L’Hospitalet, exempts de jugar la ronda dels quarts de final. Els badalonins, vigents campions, s’enfrontaran als Terrassa Reds, que en quarts es van desfer dels Barcelona Uroloki per 25-0. Els Dracs aspiren a conquerir el seu tretzè títol de la Copa Catalana, que seria el dotzè consecutiu, mentre que els egarencs perseguiran jugar la segona final (ja van disputar la de 2021 precisament contra els badalonins) per intentar aixecar la seva primera Copa. El matx es jugarà dissabte a les 6 de la tarda al Municipal de Montigalà.

Dues hores abans, el mateix dissabte a les 16h, els Pioners de L’Hospitalet protagonitzaran l’altra semifinal contra els Barcelona Pagesos, en un duel que tindrà lloc al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord. Els Pioners, amb vuit trofeus de la Copa Catalana a les seves vitrines, buscaran repetir presència en la gran final, mentre que els Pagesos, que als quarts es van imposar als Castell Platja d’Aro Ducs (22-0), intentaran classificar-se per primer cop per al partit decisiu pel títol.

A banda de les semifinals de la Copa Catalana, aquest cap de setmana també hi haurà competició a la Copa Aleví (Sub-13) de Futbol Flag, que diumenge, al Municipal Raül Paloma d’Argentona, viurà la seva segona jornada. Es jugaran un total de sis partits, que començaran a 2/4 de 4 de la tarda amb els següents enfrontaments: L’Hospitalet Pioners-Barberà Rookies, ASB Lynx-Badalona Dracs Plata, Rookies-ASB Lynx, Terrassa Reds-Badalona Dracs Negre, Dracs Plata-Reds i Dracs Negre-Pioners. En la jornada inaugural els millors van ser els Dracs Plata i els Reds, que van assolir el ple de victòries.

*Foto: Jordi Dols Díez (Final Copa Catalana 2021 Dracs vs Reds)