Ja coneixem els primers campions del curs 2023/2024 a les Copes Catalanes de Futbol Flag. A la categoria Cadet (Sub-17), els Bigues i Riells Scorpions ho tenien tot de cara després de guanyar els ASB Lynx per 42-20 en la jornada inaugural i van confirmar la seva hegemonia amb un nou triomf a les instal·lacions de l’American School of Barcelona, a Esplugues de Llobregat. Els de Bigues i Riells es van tornar imposar per 26-40 i, d’aquesta manera, van segellar el seu primer títol a la Copa Cadet.

Els ASB Lynx, pel seu cantó, van proclamar-se campions de la Copa Catalana Benjamí (Sub-11) en derrotar els Badalona Dracs per 13-0 en el matx decisiu de l’última jornada. Tots dos equips arribaven empatats al capdavant de la classificació, amb un balanç de 3-1, i aquest duel va acabar decidint el campió. Tercer títol consecutiu per als Lynx, que encapçalen el palmarès de la competició. Els Dracs van ser segons i els Terrassa Reds, tercers.

Per últim, el CEM Teixonera de Barcelona va acollir la segona jornada de la Copa Catalana Cadet de Futbol Americà. Els Terrassa Reds i els Argentona Bocs van ser-ne els triomfadors, aconseguint dues victòries, mentre que els Barcelona Pagesos i els Badalona Dracs en van sumar una. Els Reds, únics invictes, lideren la classificació en solitari (4-0) per davant dels Bocs i els Pagesos, tots dos amb un balanç de 3-1.