L’estrena de la Copa Catalana Cadet i la segona jornada de les Copes Catalanes Infantil i Benjamí de Futbol Flag van tenir com a guanyadors els Bigues i Riells Scorpions, els Badalona Dracs i els ASB Lynx. A la Copa Cadet (Sub-17), els Scorpions es van imposar amb autoritat als ASB Lynx per 42-20 i van fer un pas de gegant cap al títol. Els de l’American School, si volen aixecar el trofeu, hauran de remuntar aquesta diferència en el matx de tornada que es jugarà el cap de setmana del 25 i 26 de novembre a Esplugues de Llobregat.

Pel que fa a la Copa Catalana Infantil (Sub-15), els Badalona Dracs van confirmar el seu domini aconseguint dues victòries més, contra els Barberà Rookies (0-26) i els Pioners de L’Hospitalet (20-13). Els badalonins es mantenen invictes al capdavant de la classificació (4-0) per davant dels Pioners (2-2), els Rookies (1-3) i els Terrassa Reds (1-3).

Per últim, a la Copa Benjamí (Sub-11), els ASB Lynx es van imposar en la segona jornada, sumant dos triomfs, i amb aquests resultats empaten amb els Badalona Dracs al capdavant de la classificació (tots dos amb un balanç de 3-1). Els Lynx van derrotar precisament els Dracs per un ajustat 8-6 i després van repetir triomf davant dels Terrassa Reds (8-37). En el tercer duel de la jornada, els Dracs van vèncer els Reds per 32-6.

Pioners i Dracs, a les semifinals de la Copa d’Espanya
D’altra banda, aquest cap de setmana es van disputar els quarts de final de la Copa d’Espanya de Futbol Americà, amb presència catalana. Els Pioners de L’Hospitalet van guanyar a la pròrroga al camp dels Osos Rivas (10-12) i van assolir el bitllet per a les semifinals del 25/26 de novembre, on s’enfrontaran als Badalona Dracs, que es van endur el duel català contra els Barcelona Pagesos per 34-6.

*Foto (arxiu): Jordi Dols Díez 

WordPress Video Lightbox Plugin