La tercera jornada de la LCFA Femenina va confirmar l’hegemonia de les Barberà Rookies. Les vallesanes van sumar un nou triomf davant de les Badalona Dracs Girls, per un contundent 58-0, i encapçalen la classificació sense conèixer la derrota. Allison Rodríguez (3), Paula Toraño (2), Alba Izquierdo (2) i Lucía Peinado van anotar els vuit «touchdowns» del matx.

A la LCFA Júnior també hi va haver duel entre Badalona Dracs i Barberà Rookies i en aquesta ocasió el triomf va ser badaloní (52-0). Una victòria que enfila els Dracs al capdavant de la classificació (4-0) per davant dels vallesans (3-1). Albert González (3), Lucas Gerez, Eloi Soler, Eric Ladero i Matheus Fidalgo van ser els autors dels «touchdowns» del conjunt badaloní.

Aquest cap de setmana també van tenir protagonisme les Lligues Catalanes de Futbol Flag Cadet (Sub-17), Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11), que van viure la segona jornada. A la categoria Cadet hi ha haver doble triomf dels ASB Lynx, que se situen al capdavant del campionat empatats amb els Lliçà de Vall Panthers (tots dos amb un balanç de 3-1).

A la categoria Infantil (Sub-15), els Badalona Dracs Plata van sumar dues victòries més i es consoliden en la primera plaça invictes (4-0), mentre que els Terrassa Reds són segons després d’assolir un triomf i un empat en la segona jornada.

Per últim, a la Lliga Benjamí (Sub-11) els ASB Lynx White segueixen intractables al capdavant de la classificació (4-0) després de col·leccionar dos triomfs més. Rere seu se situen els Badalona Dracs, que debutaven en aquesta segona jornada i que ho van fer amb dues victòries (2-0).

*Fotos: Ziks Focus / ASB Lynx

WordPress Video Lightbox Plugin