La Lliga Catalana Júnior i la Lliga Catalana Femenina ja coneixen els seus finalistes. A la competició júnior la gran final tindrà com a protagonistes els Barberà Rookies i els Argentona Bocs, que en semifinals es van desfer dels Pioners de L’Hospitalet i dels Badalona Dracs respectivament. Els Rookies, líders invictes de la lliga regular, van confirmar la seva candidatura al títol derrotant els Pioners amb autoritat (54-6). Mario Pérez, amb 5 «touchdowns», va liderar la victòria del conjunt de Barberà, on també van anotar Lucas Bermúdez, Marc Novella i Jonathan Medina. L’únic TD dels Pioners el va fer Adam Gutiérrez.

L’altra semifinal, entre Bocs i Dracs, va ser molt més igualada (15-12). Els maresmencs es van avançar en el primer quart amb un «touchdown» de Toni Masia, però Eloi Soler va acostar els badalonins en el marcador abans del descans (7-6). En l’últim quart Àlvar Aliaga i Lucas Gerez, amb la conversió de 2 punts, van situar el 15-6, i en el darrer minut els badalonins van somiar amb la remuntada amb un nou TD d’Eloi Soler (15-12). Quedava, però, molt poc temps i els Bocs van poder mantenir l’avantage per segellar el passi a la gran final, que es jugarà el 15 de maig.

A la LCFA Femenina també es coneixen els dos equips que lluitaran pel títol després de disputar-se l’última jornada de la lliga regular. Les Barberà Rookies es van imposar a les Badalona Dracs Girls per 47-6 i van certificar la seva classificació per a la gran final com a líders invictes (4-0). Eleva Leiva (2), Mireia Peral (2), Allison Rodríguez, Mònica Rafecas i Paula Toraño van sumar els set «touchdowns» de les de Barberà, mentre que Linda Kellac va fer l’única anotació de les badalonines. Les rivals de les Rookies a la final seran les Barcelona Búfals, segones classificades amb un balanç de 2-2. El matx pel títol de la LCFA Femenina es jugarà el dissabte 14 de maig a les 5 de la tarda a Can Llobet (Barberà del Vallès).

Definida la Final a Quatre de la LCFFS15
Pel que fa a les Lligues Catalanes de Futbol Flag, la categoria Infantil (Sub-15) va viure les eliminatòries de Wild Card i ja es coneixen els equips que jugaran la Final a Quatre. Els Badalona Dracs Plata i els Dracs Negre van assolir el bitllet en derrotar els Barberà Rookies i els Barcelona Búfals, mentre que en la segona eliminatòria els guanyadors van ser els Terrassa Reds i els Bigues i Riells Scorpions, que es van imposar als Pioners i als ASB Lynx. La Final a Quatre es jugarà el dissabte 14 de maig amb els següents emparellaments de semifinals: Dracs Plata-Scorpions i Reds-Dracs Negre.

A la Lliga Catalana Open de Flag, la tercera jornada va deixar els Barcelona Pagesos al capdavant de la classificació com a únics invictes (6-0) per davant dels Barcelona Uroloki Red i els Sant Cugat Pagesos, tots dos amb un balanç de 5-1. Per últim, a la Lliga Catalana Benjamí (Sub-11) els ASB Lynx van sumar dues victòries més per confirmar el seu domini i lideren el campionat sense conèixer la derrota (6-0).

*Fotos: Argentona Bocs (Bocs-Rookies Júnior Lliga regular) / Laura Cervera (Rookies vs Búfals LCFA Femenina)

WordPress Video Lightbox Plugin