Els Terrassa Reds es van endur el triomf del camp dels Badalona Dracs en la segona jornada de la LCFA Júnior i amb aquest resultat se situen en solitari al capdavant de la classificació, amb un balanç de 2-0. Marc Moreno (2) i Bernat Cusidó (2) van ser els autors dels quatre «touchdowns» dels egarencs, que al descans ja manaven per 0-14. Els Dracs també aspiraven a assolir aquesta primera posició, però es van veure sorpresos pels Reds i ara es queden amb un balanç d’1-1.

Els Reus Imperials, pel seu cantó, van derrotar els Barcelona Uroloki-Búfals per un clar 45-0. Primer triomf dels curs per als reusencs, que al descans ja tenien el matx ben encarrilat (19-0). Santi Picó (2), Eloi Santiesteban (2), Raimon Delgado, David Martín i Àlex Delgado van anotar els 7 «touchdowns» dels Imperials.

Per últim, el Municipal de Montigalà va acollir els darrers partits de la jornada inaugural de la Lliga Catalana Infantil (Sub-15) de Futbol Flag, on els Pioners de L’Hospitalet van ser els grans triomfadors. Es van endur dues victòries (19-27 contra els Badalona Dracs i 49-14 contra els Vallès Fènix) i se situen com a primers líders de la competició al costat dels Barberà Rookies, que també es van estrenar amb dues victòries. Els Dracs, defensors del títol, van poder sumar un triomf en derrotar els Fènix per 6-48.

Foto: Ignasi Cusidó

WordPress Video Lightbox Plugin