Cap de setmana farcit de competicions, amb l’estrena de la Copa Catalana Cadet de Futbol Americà i la Copa Catalana Open de Futbol Flag, a més de disputar-se la segona jornada de la categoria Aleví (Sub-13) de Flag.

A la Copa Catalana Cadet, a Barberà del Vallès, els integrants del grup B es van enfrontar en un triangular d’on van sortir victoriosos els amfitrions, els Barberà Rookies, que van guanyar els Vilafranca Eagles per 6-0 i els Reus Imperials per 18-0. En el tercer enfrontament de la jornada, els Imperials van guanyar els Eagles (0-6).

El diumenge, a Argentona, es van enfrontar en un quadrangular els 4 equips del grup A, amb triomf pels Terrassa Reds, que en les semifinals es van imposar als Argentona Bocs (0-33) i posteriorment en la final van vèncer L’Hospitalet Pioners (29-16). Els Pioners, en l’altra semifinal, s’havien desfet dels Grizzlys Catalans de Perpinyà (18-24), que debutaven en una competició de la Federació Catalana de Futbol Americà (FCFA). Els Grizzlys van acabar tercers, en guanyar els Bocs per 29-7 en el partit per la tercera i la quarta posició.

Amb tots aquests resultats, els Reds, els Pioners i els Rookies s’enfrontaran a Barberà del Vallès el 20 de novembre en el primer wildcard. Tots tres equips, però, ja tenen el bitllet per a la Final a 4 de la Copa Catalana Cadet. El quart classificat sortirà del segon wildcard, que tindrà lloc a Vilafranca del Penedès, també el dissabte 20 de novembre, amb Grizzlys, Eagles, Bocs i Imperials com a protagonistes. Els duels de semifinals seran Grizzlys-Eagles i Bocs-Imperials.

Aquest cap de setmana també va arrencar la Copa Catalana Open de Futbol Flag. Al Grup B els Sant Cugat Pagesos i els Barcelona Búfals van començar forts, sumant dues victòries, per davant dels Lliçà de Vall Panthers, amb un triomf i una derrota. Uroloki Red i Reus Imperials no van poder estrenar el seu caseller de triomfs. Pel que fa al Grup C, els Scorpions de Bigues i Riells van ser els dominadors de la primera jornada, guanyant els seus dos partits. Rere seu, els Barberà Rookies i els Torredembarra Lizards, amb un triomf i un empat. Tots els resultats, aquí: https://www.fcfa.cat/ccff-open.

Dracs es fan forts a casa a la Copa Aleví de Futbol Flag
Per últim, el Municipal de Montigalà, a Badalona, va acollir la segona jornada de la Copa Catalana de Futbol Flag Aleví (Sub-13). Els Badalona Dracs, jugant a casa, van sumar dues victòries, derrotant els Pioners de L’Hospitalet (36-13) i els Barberà Rookies (12-46), equips que debutaven en aquesta segona jornada. Els Terrassa Reds van sumar un triomf en guanyar els Rookies per 0-6 i els Pioners també van obtenir la primera victòria en el seu duel contra el conjunt egarenc (13-20).

Foto (Scorpions vs Uroloki Green Flag Open): Griselda Escartin @gzihdi