La Lliga Catalana Sènior arriba al tram final de la lliga regular amb la disputa de la vuitena jornada, penúltima del calendari. Els quatre partits es disputaran el diumenge i el matx que obrirà la jornada serà el duel entre els Vilafranca Eagles i els Argentona Bocs, que començarà a 2/4 de 12 del matí a la Zona Esportiva de l’Avinguda Catalunya de Vilafranca del Penedès. Els Eagles (0-0-6), cuers, intentaran assolir per fi el primer triomf, tot i que no ho tindran gens fàcil contra uns Bocs que s’estan jugant el bitllet per als «playoffs». Els d’Argentona són quarts (4-0-2) i volen continuar en la zona de privilegi.

Els líders invictes, els Barcelona Uroloki (6-0-0), s’enfrontaran als Barcelona Pagesos, cinquens (3-1-2), en un partit clau per establir les primeres posicions. Els Uroloki volen seguir mostrant-se intractables per mantenir-se al capdavant de la classificació, mentre que els Pagesos necessiten guanyar per mantenir-se amb opcions de jugar les semifinals. El duel començarà a 2/4 de 5 de la tarda al Municipal Can Aranyó-Agapito Fernández.

Els Barcelona Búfals (segons amb 5-0-1), pel seu cantó, visitaran el camp dels Castell Platja d’Aro Ducs (setens amb 1-1-4) amb l’objectiu de sumar un nou triomf que virtualment segelli la seva classificació per als “playoffs”. Aquest duel se celebrarà al Municipal de Castell Platja d’Aro a partir de les 5 de la tarda.

Per últim, també el diumenge a les 5, els Riudoms Rebels (sisens amb 2-1-4) tancaran la temporada davant dels Reus Imperials (vuitens amb 1-0-5), en un enfrontament que es jugarà al Municipal de Riudoms.

Wild Cards de la Lliga Catalana Cadet
A més de la LCFA Sènior, l’altre principal focus d’atenció estarà en els Wild Cards de la Lliga Catalana Cadet, que decidiran els dos darrers bitllets per a la Final a Quatre del 7 de maig. Barberà Rookies Blue i L’Hospitalet Pioners, els dos primers a la lliga regular, ja estan classificats i els seus rivals sortiran dels dos triangulars que es disputaran a Barberà del Vallès i Terrassa. El dissabte a partir de 2/4 d’11 del matí, a Can Llobet (Barberà del Vallès), es jugarà el primer Wild Card, on s’enfrontaran els Reus Imperials, els Argentona Bocs i els Barberà Rookies White. L’endemà diumenge, a les 11h del matí a Can Boada (Terrassa), tindrà lloc l’altre Wild Card, amb els Terrassa Reds, els Grizzlys Catalans de Perpinyà i els Castell Platja d’Aro Ducs com a protagonistes.

Finalment, aquest cap de setmana també hi haurà jornada a les Lligues Catalanes de Futbol Flag Aleví (Sub-13) i Cadet (Sub-17). La Instal·lació Municipal de Can Llobet, a Barberà del Vallès, serà l’escenari de la quarta jornada de la LCFF Aleví (Sub-13), que es disputarà el dissabte a partir de les 11h del matí amb els següents enfrontaments: Barberà Rookies-L’Hospitalet Pioners (11h), ASB Lynx-Badalona Dracs (11h), Dracs-Pioners (12h) i Rookies-ASB Lynx (12h).

La LCFF Cadet (Sub-17) viurà la seva tercera jornada, que tindrà lloc el diumenge al matí a Can Boada (Terrassa). S’hi disputaran tres partits, amb aquests duels: Terrassa Reds-ASB Lynx (11:30h), ASB Lynx-Bigues i Riells Scorpions (12:30h) i Scorpions-Reds (13:30h).

*Foto: Barcelona Búfals

WordPress Video Lightbox Plugin