La Copa Catalana de Futbol Americà va arrencar amb la disputa dels quarts de final, on els Barcelona Pagesos i els Terrassa Reds van sortir victoriosos i van assolir el bitllet per a les semifinals que tindran lloc el 18 i 19 de novembre. Els Pagesos, que enguany jugaran a la màxima categoria estatal, la LNFA Sèrie A, van derrotar els Castell Platja d’Aro Ducs per 22-0, en un matx que ja dominaven per 9-0 al descans. Iu Alsina, Pau Galopa i Luca Rusca van anotar els tres «touchdowns» dels barcelonins, que en semifinals se les veuran amb els Pioners de L’Hospitalet.

Els Terrassa Reds, pel seu cantó, van desfer-se dels Barcelona Uroloki pel resultat de 25-0. Els egarencs, que enguany també jugaran competició estatal, la LNFA Sèrie B, van imposar-se gràcies als quatre «touchdowns» anotats per Luis Javier Belliard, Samuel Rodríguez, Carlos Jiménez i Albert Martínez. En semifinals els Reds s’enfrontaran als vigents campions, els Badalona Dracs.

Aquest cap de setmana també va tenir lloc al camp de Montigalà (Badalona) l’estrena de la Copa Catalana Cadet, on els Terrassa Reds i els Barcelona Pagesos van ser els grans triomfadors. Vallesans i barcelonins van aconseguir el ple de victòries, sumant dos triomfs en la primera jornada, i se situen al capdavant de la competició per davant dels Argentona Bocs i els Castell Platja d’Aro Ducs, que van guanyar un partit.

Per últim, la Copa Aleví (Sub-13) de Futbol Flag va començar amb domini dels Terrassa Reds i els Badalona Dracs Plata, que van guanyar tots els seus partits per liderar l’inici del torneig (2-0). Rere seu se situen els Pioners de L’Hospitalet i els Barberà Rookies, que van sumar un triomf (1-1). La jornada inaugural es va disputar en dues seus, a l’American School of Barcelona (Esplugues de Llobregat) i a Montigalà (Badalona).

*Foto: Ziks Focus – Noemí González (Reds vs Uroloki)