Tot a punt per a l’estrena de la nova temporada de les competicions de Futbol Flag de la categoria Open. El Municipal d’Esports de Bigues i Riells acollirà diumenge la jornada inaugural de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor, que enguany conviurà amb el nou Circuit Català de Flag Open i que compta amb la participació dels Barcelona Pagesos, els Barcelona Uroloki, els Barcelona Búfals, els Sant Cugat Pagesos i els Bigues i Riells Scorpions. Un cop acabi la lliga regular, els dos primers disputaran la gran final que tindrà lloc el cap de setmana del 22 i 23 d’abril de l’any que ve. En la primera jornada a Bigues i Riells es disputaran cinc partits, que començaran a les 11h del matí amb els següents enfrontaments: Scorpions-Uroloki (11h), Búfals-Sant Cugat Pagesos (12h), Barcelona Pagesos-Scorpions (12h), Sant Cugat Pagesos-Barcelona Pagesos (13h) i Uroloki-Búfals (13h).

El nou Circuit Català de Flag Open, pel seu cantó, també es posarà en marxa diumenge amb el primer torneig puntuable que tindrà lloc a Torredembarra. Els partits arrencaran a les 9 del matí i hi prendran part nou equips encapçalats pels amfitrions, els Torredembarra Lizards. La resta de participants seran els Barcelona Uroloki Green, els Uroloki Red, els Ironmans de Vinaròs, els Mamuts de Sant Vicenç dels Horts, els Terrassa Reds, els ASB Lynx, els Reus Imperials i els Lliçà de Vall Panthers.

L’agenda del cap de setmana es completarà amb la segona jornada de la LCFA Júnior i amb les Copes Catalanes Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag. A la LCFA Júnior es disputaran tres nous partits, tots tres el diumenge. A les 12h del matí, a Terrassa, els Reds i els Imperials s’enfrontaran a Can Boada, mentre que els altres dos duels començaran a les 5 de la tarda: Argentona Bocs-Badalona Dracs al Municipal Raül Paloma d’Argentona i L’Hospitalet Pioners Dragons Academy-Barberà Rookies a la Feixa Llarga (L’Hospitalet de Llobregat).

Nova jornada de la Copa Catalana Infantil de Futbol Flag 
Can Llobet (Barberà del Vallès) i l’American School of Barcelona (Esplugues de Llobregat) acolliran dissabte la tercera jornada del torneig. Al matí, a Can Llobet, es jugaran els quatre primers partits, amb els següents enfrontaments: Barberà Rookies-Terrassa Reds (10:30h), Badalona Dracs Negre-L’Hospitalet Pioners (10:30h), Pioners-Rookies (11:30h) i Reds-Dracs Negre (11:30h). La resta de la jornada arrencarà al migdia a l’American School d’Esplugues, amb els següents duels i horaris: Barcelona Pagesos-ASB Lynx (14:30h), Badalona Dracs Plata-Barcelona Pagesos (15:25h), Bigues i Riells Scorpions-Dracs Plata (16:20h) i ASB Lynx-Scorpions (17:15h).

Final a Badalona de la Copa Benjamí de Flag
Per últim, diumenge al matí el Municipal de Montigalà, a Badalona, serà l’escenari del darrer triangular de la Copa Catalana Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag, on ja es coneixeran els guanyadors i tindrà lloc la cerimònia d’entrega de trofeus. Els partits seran els següents: Badalona Dracs-Terrassa Reds (10h), Reds-ASB Lynx (10:50h) i ASB Lynx-Dracs (11:40h).

*Foto: David Carballal (Flag Open) / 29clips (Flag Sub-11) 

WordPress Video Lightbox Plugin