El Futbol Flag català afronta un nou cap de setmana de competició amb la segona jornada de les Copes Catalanes Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11) i l’estrena de la categoria Cadet (Sub-17).

El Municipal de Montigalà, a Badalona, acollirà els partits infantils i benjamins, que tindran lloc el dissabte a partir de 2/4 de 3 de la tarda. La jornada arrencarà amb la Copa Catalana Infantil (Sub-15), que viurà els següents enfrontaments: L’Hospitalet Pioners-Terrassa Reds (14:30h), Barberà Rookies-Badalona Dracs (14:30h), Dracs-Pioners (15:25h) i Reds-Rookies (15:25h). Més tard, a les 3 de la tarda i en el mateix escenari, començaran els duels de la Copa Benjamí: ASB Lynx-Badalona Dracs (15h), Terrassa Reds-ASB Lynx (15:50h) i Dracs-Reds (16:40h).

La Copa Catalana Cadet (Sub-17) de Futbol Flag, pel seu cantó, obrirà el teló el diumenge al matí al Municipal d’Esports de Bigues i Riells. Allà, a partir de les 12:30h, els dos equips que prenen part en el torneig, els Bigues i Riells Scorpions i els ASB Lynx, protagonitzaran el primer dels dos duels pel títol. El segon enfrontament es jugarà el cap de setmana del 25 i 26 de novembre, amb els ASB Lynx com a amfitrions.

Presència catalana als quarts de final de la Copa d’Espanya de Futbol Americà
D’altra banda, aquest cap de setmana 11 i 12 de novembre també es disputaran els quarts de final de la Copa d’Espanya de Futbol Americà, amb presència de tres equips catalans. El dissabte, a les 16h, els Pioners de L’Hospitalet visitaran el camp dels Osos Rivas, mentre que el mateix dissabte, a les 18h, hi haurà el derbi català entre els Badalona Dracs i els Barcelona Pagesos, que s’enfrontaran al camp de Montigalà de Badalona.

*Foto: Jordi Dols Díez (arxiu)

WordPress Video Lightbox Plugin