La Lliga Catalana Júnior viurà aquest cap de setmana vinent la seva quarta jornada, amb un partit el dissabte i tres el diumenge. Badalona Dracs (2-1) i Argentona Bocs (2-1) encetaran la jornada el dissabte (17h) al Municipal de Montigalà. Partit clau per a badalonins i maresmencs, que lluiten per les posicions capdavanteres de la classificació. El diumenge al matí, a les 11h, els líders, els Barberà Rookies (3-0), rebran els Reus Imperials (1-1) a Can Llobet. Els vallesans intentaran seguir sumant per continuar invictes, davant d’un equip reusenc que vol assolir la seva segona victòria.

A Terrassa, els Reds (0-3) s’enfrontaran als Barcelona Uroloki (0-2) a Can Boada (12h). Els dos equips encara no coneixen la victòria i volen començar a remuntar posicions. La jornada es tancarà al CEM Teixonera de Barcelona amb el duel entre Barcelona Pagesos (2-1) i L’Hospitalet Pioners (2-0), que també començarà a les 12h. Aquest serà un altre duel clau pels primers llocs de la taula, amb els Pioners encara invictes.

A més de la LCFA Júnior, el Futbol Flag viurà el diumenge una doble cita, amb Bigues i Riells i Badalona com a epicentres. El Municipal de Montigalà, a Badalona, serà la seu  de la quarta jornada dels Grups E i F del Campionat de Catalunya Open de Futbol Flag, mentre que els partits del Grup D es jugaran al Municipal d’Esports de Bigues i Riells.

A Badalona, els partits del Grup E seran els següents: Barcelona Búfals-Barcelona Uroloki White (14:50h), Torredembarra Lizards-Lliçà de Vall Panthers (15:50h), Uroloki White-Badalona Dracs (15:50h), Panthers-Búfals (16:50h) i Dracs-Lizards (16:50h).  Al Grup F, també a Montigalà, els duels seran aquests: L’Hospitalet Pioners-Barberà Rookies Femení (14:50h), Barcelona Uroloki Green-Barcelona Pagesos Femení (14:50h), Reus Imperials-Pioners (15:50h), Pagesos Femení-Imperials (16:50h) i Rookies Femení-Uroloki Green (16:50h).

Pel que fa al Grup D, a Bigues i Riells, es disputaran els següents enfrontaments: Barcelona Uroloki Red-Bigues i Riells Scorpions (16h), Barcelona Pagesos-Sant Cugat Pagesos (16h), ASB Lynx-Barcelona Pagesos (17h), Sant Cugat Pagesos-Uroloki Red (17h) i Scorpions-ASB Lynx (18h).

Comença la Lliga Catalana Infantil (Sub-15) de Flag

Badalona i Bigues i Riells també acolliran diumenge la jornada inaugural de la Lliga Catalana Infantil (Sub-15) de Futbol Flag. A Montigalà debutaran en la competició els ASB Lynx, els Badalona Dracs Plata i els Dracs Negre, que protagonitzaran aquests tres duels: ASB Lynx-Dracs Plata (14h), Dracs Negre-ASB Lynx (14:50h) i Dracs Plata-Dracs Negre (15:50h).

Al Municipal de Bigues i Riells, s’estrenaran els Terrassa Reds, L’Hospitalet Pioners i els amfitrions, els Scorpions. Els duels i horaris seran els següents: Reds-Pioners (16h), Pioners-Scorpions (16:50h) i Scorpions-Reds (17:50h).

*Fotos: Argentona Bocs i Pageses Girls

WordPress Video Lightbox Plugin