Una temporada més les Copes Catalanes obriran les competicions de Futbol Flag i ja hi ha calendari per a les categories Infantil (Sub-15), Aleví (Sub-13) i Benjamí (Sub-11). La primeres en començar seran les Copes Catalanes Infantil i Benjamí, que viuran la primera jornada el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre, mentre que el 5 i 6 de novembre arribarà el torn dels alevins.

La Copa Catalana Infantil comptarà amb vuit equips participants: Barberà Rookies, Barcelona Pagesos, Terrassa Reds, ASB Lynx, Badalona Dracs Plata, Badalona Dracs Negre, L’Hospitalet Pioners i Bigues i Riells Scorpions. Es jugaran tres jornades i els quatre millors equips es jugaran el títol en la Final a Quatre, que tindrà lloc el 14/15 de gener.

Pel que fa al torneig Aleví, el jugaran sis equips: L’Hospitalet Pioners, Badalona Dracs Negre, Badalona Dracs Plata, Barberà Rookies, Terrassa Reds i ASB Lynx. Hi haurà una fase regular tots contra tots i en la jornada final (17/18 de desembre), segons la classificació, es disputaran els partits pel cinquè lloc, pel tercer i la gran final.

Per últim, la Copa Catalana Benjamí (Sub-11) la disputaran Terrassa Reds, ASB Lynx i Badalona Dracs, que s’enfrontaran en tres triangulars, un a casa de cada equip, per establir la classificació final. El primer triangular es jugarà el 22/23 d’octubre, el segon el cap de setmana del 12/13 de novembre i el darrer, el 26/27 de novembre.

*Calendari CCFFS15

*Calendari CCFFS13

*Calendari CCFFS11

*Foto: Jordi Dols Díez

 

WordPress Video Lightbox Plugin