La competició no s’atura i aquest cap de setmana que ve, 4 i 5 de maig, la LCFA Júnior agafarà el protagonisme amb la disputa de la cinquena jornada, que tancarà la fase regular. Els últims tres partits acabaran de decidir els emparellaments de semifinals, amb els Terrassa Reds, els Badalona Dracs, els Pioners de l’Hospitalet i els Barberà Rookies com a protagonistes. Els Reds, líders invictes amb un balanç de 4-0, són els únics que ja tenen la posició assegurada. Seran primers passi el que passi en aquesta darrera jornada i jugaran les semifinals a casa. Dracs (3-1), Pioners (2-2) i Rookies (2-2), pel seu cantó, s’estaran jugant qui acaba segon, tercer i quart.

La darrera jornada es jugarà íntegrament el dissabte. La Pista Municipal d’Atletisme de Granollers serà l’escenari dels dos primers partits. A les 14h començarà el duel entre els Barcelona Uroloki+Búfals i els Reds. I a partir de les 16h arrencarà el matx entre els Pioners i els Reus Imperials. El tercer enfrontament tindrà lloc a la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Llobet, a Barberà del Vallès, on jugaran els Rookies i els Dracs (16h).

Can Llobet també acollirà, el mateix dissabte, la gran final de la Lliga Catalana Femenina de Futbol Flag. Barcelona Pageses i Barberà Rookies es jugaran el títol en un partit que començarà a les sis de la tarda.

Per últim, també hi haurà jornada a les Lligues Catalanes Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag, que aquest diumenge al matí aterraran al camp de Can Boada (Terrassa). La Lliga Infantil viurà la cinquena jornada, darrera de la fase regular, amb aquests partits: Vallès Fènix-Barberà Rookies (10:30h), Terrassa Reds-Badalona Dracs (10:30h), L’Hospitalet Pioners-Rookies (11:25h), ASB Lynx-Fènix (11:25h), Dracs-ASB Lynx (12:20h) i Reds-Pioners (12:20h). La categoria Benjamí, pel seu cantó, afrontarà la quarta jornada, amb aquests enfrontaments i horaris: Dracs-Reds (10:30h), Reds-ASB Lynx (11:20h) i ASB Lynx-Dracs (12:10h).

*Foto: Ziks Focus

WordPress Video Lightbox Plugin