Les Lligues de Futbol Americà i de Futbol Flag tornen a l’acció després de les vacances de Setmana Santa. Hi haurà cinc competicions en joc i la LCFA Femenina i la Lliga Catalana Open de Divisió d’Honor de Futbol Flag abaixaran el teló de la fase regular. A més, també hi haurà competició a la LCFA Júnior i a les Lligues Infantil i Benjamí de Flag.

A la LCFA Femenina, Barberà Rookies i L’Hospitalet Pioners protagonitzaran l’únic duel de la sisena i última jornada, que es jugarà el dissabte a partir de les 4 de la tarda a la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Llobet (Barberà del Vallès). Les vallesanes, líders invictes (3-0), ja tenen a la butxaca el primer lloc i la classificació per a la gran final, mentre que les Pioners (1-2) necessiten guanyar si volen acabar segones i disputar el matx decisiu pel títol. Si perden, la segona plaça serà per a Barcelona Búfals (1-3).

La Lliga Open de Divisió d’Honor de Futbol Flag, pel seu cantó, tancarà la fase regular el diumenge al Municipal d’Ullastrell. Es jugaran cinc partits, amb els següents enfrontaments i horaris: Barcelona Pagesos-Barcelona Uroloki (11:40h), Mamuts de Sant Vicenç dels Horts-Terrassa Reds (11:40h), Uroloki-Mamuts (12:35h), Bigues i Riells Scorpions-Pagesos (12:35h) i Reds-Scorpions (13:30h). Els Pagesos, líders invictes (6-0), defensaran la primera posició davant dels Scorpions (5-1), tot i que els dos equips ja tenen assegurat el bitllet a la final.

La LCFA Júnior es reprendrà amb la disputa de la quarta jornada, que arrencarà aquest cap de setmana i es completarà el 20/21 d’abril. Aquest dissabte es jugaran els dos primers duels, amb els Barberà Rookies i els Barcelona Uroloki+Búfals obrint el foc a partir de les 12h a Can Llobet (Barberà del Vallès). Els vallesans (1-2) buscaran la segona victòria del curs, mentre que els barcelonins encara no s’han estrenat (0-2). L’altre matx el protagonitzaran els Badalona Dracs (2-1) i els Pioners de L’Hospitalet (1-1), que es veuran les cares al Municipal de Montigalà (15h).

La Lliga Catalana Infantil (Sub-15) de Futbol Flag afrontarà la tercera jornada, que es jugarà el dissabte a partir de les 10h del matí al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord. Es disputaran sis partits, amb aquests duels: ASB Lynx-L’Hospitalet Pioners, Vallès Fènix-Badalona Dracs, Terrassa Reds-ASB Lynx, Dracs-Barberà Rookies, Pioners-Reds i Rookies-Fènix. Els Dracs, els Rookies i els Pioners encapçalen la classificació, tots tres empatats amb un balanç de 3-1.

Per últim, el mateix dissabte, a partir de les 5 de la tarda, arrencarà a Montigalà (Badalona) la Lliga Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag. El torneig hauria d’haver començat el passat 9 de març però la pluja va obligar a posposar la jornada inaugural, que es disputarà posteriorment. Així, la lliga s’iniciarà amb la segona jornada, que viurà els següents partits: ASB Lynx-Badalona Dracs, Terrassa Reds-ASB Lynx i Dracs-Reds.

D’altra banda, aquest diumenge 7 d’abril la Selecció Catalana Cadet continuarà preparant el Campionat de Seleccions Autonòmiques del proper mes de juny amb una nova concentració que tindrà lloc al CEM Bon Pastor de Barcelona. La sessió d’entrenament arrencarà a les 4 de la tarda i s’allargarà fins a les 7. Més info: ConvocatoriaCatalunyaCadet7abril2024

*Foto: @MyOwnViewBcn (Pioners vs Rookies femení)

WordPress Video Lightbox Plugin