Un cop passades les festes de Nadal, torna la competició i ho fa amb l’estrena de la Lliga Catalana Femenina, que viurà la seva jornada inaugural. La competició, com l’any passat, comptarà amb el concurs de tres equips. Les Barberà Rookies, vigents campiones, s’enfrontaran a les Barcelona Búfals i les Badalona Dracs Girls, que tindran l’objectiu d’intentar destronar les vallesanes. La lliga constarà de sis jornades i els equips s’enfrontaran tots contra tots a doble volta, aconseguint el títol el millor classificat. En la primera jornada, aquest dissabte 14 de gener, les Badalona Dracs Girls i les Barberà Rookies s’enfrontaran al Municipal de Montigalà de Badalona a partir de 2/4 de 7 de la tarda.

Els partits de la LCFA Femenina també seran puntuables per a la lliga estatal, que també arrenca aquest cap de setmana, on els tres equips catalans estan enquadrats en el mateix grup juntament amb les València Firebats. Precisament les Barcelona Búfals s’estrenaran enfrontant-se a les valencianes aquest diumenge al CEM Bon Pastor, a partir de les 12:15h.

A més de la Lliga Catalana Femenina, aquest cap de setmana també hi haurà jornada, la tercera, de la LCFA Júnior. Tots els partits es jugaran el diumenge. A les 12h del matí, al Municipal Reddis de Reus, els Imperials rebran la visita dels Pioners de l’Hospitalet-Dragons Academy, mentre que a les 5 de la tarda els Argentona Bocs i els Terrassa Reds s’enfrontaran al Municipal Raül Paloma d’Argentona. Per aquesta tercera jornada també estava previst el duel entre els Badalona Dracs i els Barberà Rookies, però el partit s’ha ajornat i se celebrarà el cap de setmana de l’11 i 12 de febrer.

Les competicions de Futbol Flag també tornen a l’activitat i el principal focus d’atenció estarà a Terrassa, al camp de Can Boada, on diumenge es disputarà la Final a Quatre de la Copa Catalana Infantil (Sub-15) que decidirà el campió. A les 10:30h del matí arrencaran les dues semifinals, amb els següents emparellaments: Badalona Dracs Plata-ASB Lynx i Terrassa Reds- Bigues i Riells Scorpions. La gran final i el partit pel tercer i el quart lloc es disputaran a continuació, a partir de les 11:30h. Posteriorment se celebrarà la cerimònia d’entrega de trofeus.

La Lliga Catalana Open de Futbol Flag de Divisió d’Honor, pel seu cantó, disputarà la seva segona jornada, amb quatre partits que es jugaran al CEM Bon Pastor el diumenge al matí. Els enfrontaments seran els següents: Barcelona Búfals-Barcelona Uroloki (10h), Bigues i Riells Scorpions-Barcelona Pagesos (10h), Pagesos-Búfals (11h) i Uroloki-Scorpions (11h).

Per últim, Vinaròs serà l’escenari de la tercera prova puntuable del Circuit Català de Futbol Flag Open, organitzada pels Vinaròs Ironmans. El torneig es disputarà el diumenge a partir de les 9 del matí a la Pista d’Atletisme de la capital de la comarca del Baix Maestrat (País Valencià).

Foto: Barberà Rookies

WordPress Video Lightbox Plugin