La Copa Catalana Cadet de Futbol Americà, que aquest curs 2023/2024 arriba a la seva 20a edició, també ha quedat definida amb el sorteig del calendari. El torneig comptarà amb la participació de sis equips, que protagonitzaran una intensa lluita pel títol que arrencarà el cap de setmana del 4 i 5 de novembre. Argentona Bocs, Badalona Dracs, Castell Platja d’Aro Ducs, Barcelona Pagesos, Barberà Rookies i Terrassa Reds es veuran les cares en tres jornades plenes d’acció, que començaran amb un primer cap de setmana amb sis enfrontaments: Reds-Bocs, Ducs-Rookies, Bocs-Dracs, Rookies-Pagesos, Dracs-Reds i Pagesos-Ducs.

A la segona jornada, que tindrà lloc el 25 i 26 de novembre, es disputaran sis partits més: Rookies-Bocs, Pagesos-Dracs, Dracs-Rookies, Ducs-Reds, Reds-Pagesos i Bocs-Ducs. Per últim, la jornada final se celebrarà el 16 i 17 de desembre, on la fase regular es tancarà amb els duels Ducs-Dracs, Reds-Rookies i Bocs-Pagesos. Tot seguit, segons la classificació, es disputaran els partits pel 5è-6è lloc, pel 3er i 4rt i la gran final.

Els vigents campions de la Copa Catalana Cadet són els Grizzlys Catalans de Perpinyà, que enguany no prenen part en la competició. Els nord-catalans es van endur el títol en derrotar els Pioners de l’Hospitalet en la final per 35-6.

*Foto: Ignasi Cusidó 

WordPress Video Lightbox Plugin