La temporada 2021/2022 va prenent forma i poc a poc es van coneixent els detalls de les diferents competicions. En la categoria sènior, la Copa Catalana, que torna després de l’aturada obligada de l’any passat per culpa de la Covid-19, serà la que obrirà el foc el pròxim mes de novembre, amb la participació de quatre equips. Les semifinals es disputaran el diumenge 21 de novembre i els Terrassa Reds i els Barcelona Pagesos protagonitzaran el primer duel, a les 12h del matí al Camp de Futbol de Can Boada (Terrassa). La segona semifinal es jugarà a la tarda, a partir de les 5, al Municipal d’Argentona i enfrontarà l’equip amfitrió, els Bocs, contra els Badalona Dracs, vigents campions del torneig.

Els dos guanyadors de les semifinals es jugaran el títol en la gran final, que tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i el 12 de desembre.

D’altra banda, ja es coneixen els equips inscrits en la Lliga Catalana Sènior 2021-2022. La competició comptarà amb el concurs de 10 clubs, encapçalats pels vigents campions, els Barcelona Uroloki. La resta d’inscrits són Barcelona Pagesos, Terrassa Reds, Argentona Bocs, Castell d’Aro Ducs, Riudoms Rebels, Barcelona Búfals, Reus Imperials, Mollet Panthers i Vilafranca Eagles. En els propers dies es coneixerà el calendari d’aquesta Lliga Catalana Sènior, que començarà a principis del 2022 i que finalitzarà amb la gran final el mes de juny de l’any vinent.

WordPress Video Lightbox Plugin