Cap de setmana d’estrena per a la Copa Catalana Cadet de Futbol Americà i la Copa Catalana Aleví (Sub-13) de Futbol Flag, que viuran les seves jornades inaugurals. La Copa Aleví de Flag, que enguany compta amb sis equips participants, arrencarà el dissabte a Barberà del Vallès i a Esplugues de Llobregat, que seran les seus dels dos primers triangulars. A Can Llobet, a partir de 2/4 d’11 del matí, els amfitrions, els Barberà Rookies, s’enfrontaran amb els Badalona Dracs Plata i els Terrassa Reds, mentre que el segon triangular tindrà lloc a les instal·lacions de l’American School of Barcelona, a Esplugues, a partir de les 13h, amb els ASB Lynx, els Badalona Dracs Negre i L’Hospitalet Pioners com a protagonistes.

L’endemà diumenge arribarà el torn de la Copa Catalana Cadet, que encetarà el nou curs pel que fa a les competicions de Futbol Americà. En la primera jornada els vuit equips que prenen part en la Copa jugaran dues eliminatòries prèvies en format de quadrangular (semifinals i final). El Municipal Reddis de Reus serà l’escenari d’una d’aquestes eliminatòries, amb els següents emparellaments de semifinals: Barberà Rookies-Barcelona Pagesos i Argentona Bocs-Reus Imperials. Aquests partits començaran a les 11h del matí i una hora més tard, a les 12h, es disputaran la final i el partit pel tercer i el quart lloc. Amb els mateixos horaris, el Parc des Sports de la ciutat nord-catalana de Perpinyà acollirà l’altre quadrangular, amb els següents duels de semifinals: Terrassa Reds-Castell Platja d’Aro Ducs i L’Hospitalet Pioners-Grizzlys Catalans de Perpinyà.

Els Scorpions, a la Copa d’Espanya de Flag

D’altra banda, els Bigues i Riells Scorpions disputaran aquest cap de setmana la Copa d’Espanya de Futbol Flag en la categoria Open, que tindrà lloc a Gijón.

Foto: Jordi Dols Díez

WordPress Video Lightbox Plugin