El cap de setmana que ve, 6 i 7 de novembre, arriba l’estrena de dues noves competicions, amb l’inici de la Copa Catalana Cadet de Futbol Americà i el campionat Open de Futbol Flag. A més a més, també es disputará la segona jornada de la categoria Aleví (Sub-13) de Futbol Flag, que fa uns dies ja va arrencar a les instal·lacions de l’American School of Barcelona, a Esplugues de Llobregat.

La Copa Catalana Cadet de Futbol Americà compta aquest curs amb la participació de set equips i com a gran novetat cal destacar la presència dels Grizzlys Catalans de Perpinyà, que per primer cop prendran part en una competició de la Federació Catalana (FCFA). Els Grizzlys Catalans estaran en el grup A juntament amb els Argentona Bocs, L’Hospitalet Pioners i els Terrassa Reds. En l’altre grup, el B, hi haurà els Barberà Rookies, els Reus Imperials i els Vilafranca Eagles.

En la primera jornada, Rookies, Imperials i Eagles s’enfrontaran el dissabte en un triangular a la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Llobet, a Barberà del Vallès, amb els següents enfrontaments: Rookies-Eagles (10h), Eagles-Imperials (11h) i Imperials-Rookies (12h).

L’endemà, el diumenge dia 7, els equips del grup A es veuran les cares al Municipal d’Argentona. A partir de les 4 de la tarda els Bocs s’enfrontaran als Reds i els Grizzlys Catalans ho faran contra els Pioners. Una hora més tard, a les 5, els dos guanyadors jugaran pel primer lloc i els perdedors ho faran per la tercera plaça.

Pel que fa a la Copa Catalana Open de Futbol Flag, aquesta temporada 2021-2022 la juguen 15 equips, que estan dividits en tres grups. Aquest cap de setmana arrencarà la competició en els grups B i C i el 13 i 14 de novembre ho faran els equips del grup A. El tret de sortida el donarà el grup C, que viurà la jornada inaugural aquest dissabte a la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Llobet amb els següents partits: Barcelona Uroloki Green-Barberà Rookies (16h), Barcelona Pagesos Femení-Bigues i Riells Scorpions (16h), Scorpions-Uroloki Green (17h), Torredembarra Lizards-Pagesos Femení (17h) i Rookies-Lizards (18h).

El diumenge al matí, al Municipal Reddis de Reus, el grup B es posarà en marxa amb els següents enfrontaments:  Barcelona Uroloki Red-Sant Cugat Pagesos (11h), Lliçà de Vall Panthers-Reus Imperials (11h), Barcelona Búfals-Uroloki Red (11:55h), Sant Cugat Pagesos-Panthers (11:55h) i Imperials-Búfals (12:50h).

El grup A de la categoria Open, que engegarà una setmana més tard, està format pels ASB Lynx, els Badalona Dracs, els Barcelona Pagesos, els Barcelona Uroloki White i L’Hospitalet Pioners.

Segona jornada CCFF Sub-13  

La Copa Catalana de Futbol Flag Aleví (categoria Sub-13), pel seu cantó, aterrarà aquest dissabte al Municipal de Montigalà, a Badalona, per viure la seva segona jornada. Els partits seran els següents: Badalona Dracs-L’Hospitalet Pioners (16h), Barberà Rookies-Terrassa Reds (16h), Reds-Pioners (17h) i Rookies-Dracs (17h).

WordPress Video Lightbox Plugin