Últim cap de setmana de competició abans de les festes de Nadal, on coneixerem els campions de la Copa Catalana Cadet de Futbol Americà i la Copa Catalana Aleví (Sub-13) de Futbol Flag. La Instal·lació Esportiva Municipal de Can Llobet, a Barberà del Vallès, serà l’escenari de la jornada decisiva de la Copa Catalana Cadet, el dissabte a partir d’1/4 d’11 del matí. Primer es disputaran els partits de l’última jornada de la fase regular, que acabaran de determinar la classificació, i posteriorment es jugaran les finals. Els duels que tancaran la fase regular seran els següents: Castell Platja d’Aro Ducs-Badalona Dracs, Terrassa Reds-Barberà Rookies i Argentona Bocs-Barcelona Pagesos. Un cop conegudes les posicions finals, es jugaran els partits pel cinquè i el sisè lloc, pel tercer i el quart i el matx pel títol, que començarà a les 12:15h. Els Terrassa Reds arriben a la jornada decisiva com a líders invictes (4-0), per davant dels Argentona Bocs (3-1) i els Barcelona Pagesos (3-1).

Pel que fa a la Copa Catalana Aleví de Futbol Flag, el títol es decidirà el diumenge a Can Boada (Terrassa) amb la disputa de la tercera i última jornada de la fase regular i les finals. Els partits començaran a les 10:40h del matí. Per tancar la fase regular es jugaran aquests tres enfrontaments: Barberà Rookies-Terrassa Reds, Badalona Dracs Negre-ASB Lynx i L’Hospitalet Pioners-Badalona Dracs Plata. Més tard arribaran els duels per la cinquena i la sisena plaça, pel tercer i el quart lloc i la gran final (12:40h). Els Badalona Dracs Plata encapçalen la classificació sense conèixer la derrota (4-0), amb un triomf de marge respecte dels Barberà Rookies (3-1) i els Terrassa Reds (3-1).

Els Dracs juguen la final de la Copa d’Espanya
D’altra banda, aquest dissabte els Badalona Dracs disputaran la final de la Copa d’Espanya davant dels LG OLED Black Demons Las Rozas, vigents campions del torneig. El matx es jugarà a l’Estadi Municipal de Badalona a partir de les 7 de la tarda i els badalonins buscaran aconseguir el seu vuitè títol en aquesta competició. L’últim triomf el van assolir l’any 2021.

*Foto (Reds cadet arxiu): Ignasi Cusidó

WordPress Video Lightbox Plugin