Els Barcelona Uroloki, els Barcelona Búfals i els Argentona Bocs ja tenen a la butxaca el bitllet per a les semifinals de la LCFA Sènior després de sumar un nou triomf en la vuitena jornada, penúltima de la lliga regular. El quart classificat es decidirà en la darrera jornada, amb els Terrassa Reds com a principals candidats però amb els Barcelona Pagesos encara amb opcions. A més, en la darrera jornada també hi haurà duels clau per decidir l’ordre final dels quatre primers classificats, que determinarà els encreuaments als «playoffs».

Els Uroloki arribaran a la darrera jornada com a líders invictes (7-0). Els vigents campions es mantenen intractables i van sumar una nova victòria davant dels Barcelona Pagesos (28-12). Després d’un primer temps igualat (14-12), els Uroloki van acabar imposant la seva llei a la represa, amb José Antonio Mora, Marco Antonio Durán, Germán Cortecero i Guillem Visent com a autors dels 4 «touchdowns». Eduardo Guzmán i Rodrigo Andrés Romero van sumar les dues anotacions dels Pagesos, que amb aquest resultat es compliquen l’accés als «playoffs». Mantenen alguna opció però depenen del que facin els Terrassa Reds, que tenen un triomf més i ara mateix són els quarts classificats.

Els Búfals (6-1), pel seu cantó, també ho tenen fet després de guanyar al camp dels Castell Platja d’Aro Ducs per 0-16. Els barcelonins es jugaran el primer lloc de la classificació amb els Uroloki en el duel que els enfrontarà en la darrera jornada i que promet ser espectacular. Toni Millán i Curro Anglada van sumar els dos «touchdowns» dels Búfals, que també van anotar un «field goal» convertit per Jordi Roca.

Els Argentona Bocs (5-2) tampoc no van fallar en la seva visita a Vilafranca del Penedès i van imposar-se als Eagles per 2-29. El primer temps va acabar amb un marcador de 2-7 i va ser en la represa que els maresmencs van sentenciar el matx. Joel Boliat, Ricard Homs, Toni Masia i Mohamadou Drame van anotar els 4 «touchdowns» dels Bocs, mentre que els dos punts dels Eagles van arribar amb un «safety».

Per últim, els Reus Imperials van assolir el segon triomf del curs davant dels Riudoms Rebels (6-27), que amb aquest matx han acomiadat la temporada (els de Riudoms ja no tenen partit a la J9). Jordi Pruñonosa (2), Víctor Homs i Pau Tomàs van ser els autors dels 4 TD dels reusencs, mentre que Dayron David Serrano va sumar els 6 punts dels Rebels. La classificació de la LCFA Sènior, aquí: www.fcfa.cat/lcfa.

Definida la Final a Quatre de la LCFA Cadet
A la Lliga Catalana Cadet, els Reus Imperials i els Terrassa Reds van assolir els dos darrers bitllets per a la Final a Quatre. Els Imperials es van classificar en imposar-se als Argentona Bocs (31-16) i als Barberà Rookies White (20-26) en el primer Wild Card, que es va disputar a Barberà del Vallès, mentre que els Reds van assolir el passi a la Final a Quatre en derrotar els Castell Platja d’Aro Ducs (13-41) i els Grizzlys Catalans de Perpinyà (19-0) en la segona eliminatòria, que va tenir lloc a Terrassa. La Final a Quatre de la LCFA Cadet se celebrará el dissabte 7 de maig a les 11h del matí a Can Llobet (Barberà del Vallès), amb els següents emparellaments de semifinals: Barberà Rookies Blue-Reus Imperials i L’Hospitalet Pioners-Terrassa Reds.

Aquest cap de setmana també hi va haver competició a les Lligues Catalanes de Futbol Flag. A la categoria Sub-17 es va jugar la tercera jornada i els ASB Lynx van sumar dues victòries que els situen al capdavant de la classificació en solitari (4-0). Rere seu hi ha els Reds, amb dos partits jugats més (3-3).

Per últim, en la Lliga Catalana Aleví (Sub-13) de Futbol Flag els Badalona Dracs lideren la classificació després de la quarta jornada. Els badalonins van aconseguir dos nous triomfs i amb un balanç de 5-1 tenen una victòria de marge respecte els seus immediats perseguidors, els Pioners de l’Hospitalet (4-2) i els ASB Lynx (4-2), que en aquesta jornada no van poder sumar el ple de victòries.

*Fotos: Ignasi Blanca (Eagles vs Bocs) /  Andrea Díaz (Uroloki-Pagesos) / Enric Paixà (Ducs vs Búfals) / Jordi Dols Díez (Imperials vs Rookies Cadet i Dracs vs Pioners Futbol Flag Sub-13)

WordPress Video Lightbox Plugin