La Copa Catalana Cadet de Futbol Americà i la Copa Aleví (Sub-13) de Futbol Flag ja tenen nous campions. Els Terrassa Reds es van endur el títol de la Copa Cadet en imposar-se en la jornada final que va tenir lloc a Can Llobet (Barberà del Vallès). Els egarencs arribaven com a líders invictes i van confirmar la primera posició amb una nova victòria davant dels Barberà Rookies (32-14), classificant-se així per a la gran final. Els rivals pel títol van ser els Barcelona Pagesos, que van tancar la fase regular amb un ajustat triomf contra els Argentona Bocs (14-20), segellant la segona posició de la taula. Per contra, els Bocs, van haver de jugar-se la tercera plaça amb els Badalona Dracs, mentre que el cinquè i sisè lloc se’l van disputar els Castell Platja d’Aro Ducs i els Barberà Rookies.

La final va ser espectacular i va estar marcada per la igualtat. Armand Neira, autor de dos «touchdowns» i escollit MVP del matx, va liderar el triomf dels Reds, que es van acabar imposant per 26-14. Pol López, amb una intercepció retornada per a «touchdown», també va ser clau per aturar uns Pagesos que van plantar cara en tot moment. Segon títol de la Copa Catalana Cadet per als Reds, que ja havien estat campions d’aquesta competició la temporada 2013/2014. La tercera plaça va ser per als Badalona Dracs, que en la final de consolació van derrotar els Argentona Bocs per 33-6, mentre que el cinquè lloc se’l van endur els Ducs, en vèncer els Rookies en la pròrroga (34-33).

Pel que fa a la Copa Aleví de Futbol Flag, la darrera jornada, disputada al camp de Can Boada (Terrassa), tampoc no va provocar sorpreses i els Badalona Dracs Plata, que arribaven com a líders, van certificar la seva hegemonia aixecant el títol amb molta autoritat. En la final es van enfrontar als Terrassa Reds, segons a la classificació, i els egarencs no van tenir opció (40-0), havent-se de conformar amb el sotscampionat. La tercera plaça se la van disputar els Barberà Rookies i els Pioners de L’Hospitalet, amb victòria vallesana per 19-6. Per últim, els Badalona Dracs Negre van ser cinquens en guanyar els ASB Lynx (13-11).

Els Dracs, sotscampions de la Copa d’Espanya
D’altra banda, els Badalona Dracs van disputar la gran final de la Copa d’Espanya davant del conjunt madrileny dels LG OLED Black Demons de Las Rozas, caient en la pròrroga per un ajustat 27-21. Els badalonins van fer un gran partit i ho van tenir a tocar, però es van quedar amb la mel als llavis. El matx es va disputar a l’Estadi Municipal de Badalona, amb més de 1.800 espectadors a les graderies.