Els Badalona Dracs van conquerir un nou títol de la Copa Catalana en derrotar els Pioners de L’Hospitalet per 0-27 en la gran final que va tenir lloc al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord. 12è títol de Copa per als badalonins i 11è que aconsegueixen de forma consecutiva, allargant un regnat que va començar l’any 2010. El «quarterback» dels Dracs Pol Singleton, que va llançar tres passades de «touchdown», es va endur el guardó d’MVP de la Final.

Els badalonins van sentenciar el matx en el primer temps, que va acabar amb el resultat de 0-20. Edu Molina, amb una espectacular cursa d’unes 60 iardes, desfent-se de diversos placatges, va inaugurar el marcador en el primer quart (0-7), però va ser en el segon on els jugadors de Román Villamonte, que enguany s’estrena com a tècnic dels Dracs, van prémer l’accelerador per encarrilar el triomf. Després de diversos canvis de possessió, amb una intercepció dels Dracs i tres «fumbles» (dos recuperats per Pioners i un pel conjunt badaloní), Pol Singleton va connectar amb Iván Caballero per ampliar l’avantatge del seu equip (0-13).

La defensa badalonina, molt segura tot el partit, no va donar opció a l’atac dels Pioners i just abans del descans una nova passada de Singleton, aquest cop a Àlvar Aliaga, va establir el 0-20 amb el que es va arribar a la mitja part.

En la represa els Pioners van intentar capgirar la dinàmica del partit, però sense èxit. Els Dracs no es van deixar sorprendre i la tercera assistència de Pol Singleton, amb una gran passada llarga a David Martínez, va sentenciar definitivament la final (0-27). En l’últim quart la defensa dels Pioners va sumar dues intercepcions, però tots els intents dels jugadors d’Albert Fernández de retallar diferències no van reeixir i el marcador ja no es va moure.