Els Argentona Bocs i els Terrassa Reds van confirmar el seu bon inici de curs amb una nova victòria que els consolida com a líders de la classificació sense conèixer la derrota, amb un balanç de 3-0. Ara bé, tots dos no ho van tenir gens fàcil per seguir invictes. Els Bocs van haver de patir per vèncer al camp dels Riudoms Rebels, on van protagonitzar una espectacular remuntada per endur-se el triomf per un sol punt (13-14). Els Rebels manaven 13-0 al tercer quart, amb dos «touchdowns» de Jaume Llinàs i Elías Rodríguez, però en els últims minuts van veure com els maresmencs capgiraven el marcador. Un TD de Ricard Homs i un altre de Pol Muñoz a només 1:43 del final del partit, amb conversió de 2 punts de Rafael Jiménez, van establir el definitiu 13-14.

Els Terrassa Reds també van haver de treballar de valent per tombar els Barcelona Pagesos. Tots dos arribaven invictes a aquesta jornada i finalment van ser els egarencs els que van sortir guanyadors en un altre partit molt igualat (6-3). Els Reds es van avançar amb un «touchdown» d’Albert Martínez i abans del descans els barcelonins van poder retallar diferències amb un «field-goal» transformat per Àngel Miralles. L’emoció va presidir el segon temps, però el marcador ja no es va moure i els de Terrassa van poder sumar un triomf clau davant d’un rival directe.

En la resta de la jornada, els Castell Platja d’Aro Ducs van assolir la segona victòria de la temporada al camp dels Vilafranca Eagles (0-33) per continuar ben situats a la classificació. Els empordanesos ja manaven per 0-27 a la mitja part, sense donar opció als Eagles. Albert Cucharero (2), Guillem Llinares, Ángel Pablo Torres i Lluís Sagué van ser els autors dels cinc «touchdowns».

Per últim, els Barcelona Búfals, vigents campions, i els Barcelona Uroloki, finalistes el curs passat, van aconseguir el primer triomf després d’encetar el curs amb dos entrebancs. Els Búfals van vèncer al camp dels Reus Imperials per 0-28, tot i que no van poder sentenciar el matx fins al segon temps (al descans el resultat era de 0-7). El brasiler Michell José Trovo (2), Florian Kavay i Adrià Codina van sumar els 4 TD dels Búfals.

Els Uroloki, pel seu cantó, van imposar-se als Lliçà de Vall Panthers per 22-0. Arnau Iglesias, Tomas Jorge i Jean Bernard van anotar els tres «touchdowns» dels barcelonins, que també van sumar dos punts amb un «safety». A la mitja part el marcador era de 15-0.

*Fotos: Ventura Bergés (Rebels vs Bocs) / @MyOwnViewBcn (Uroloki vs Panthers)