La jornada inaugural de les Copes Catalanes Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag va estar marcada pel domini dels Badalona Dracs, que van aconseguir un ple de victòries en les dues competicions.

A la Copa Catalana Infantil, els badalonins van imposar-se als Terrassa Reds per 18-34 i van repetir triomf davant dels amfitrions de la primera jornada, els Pioners de L’Hospitalet, en un partit molt igualat que es va resoldre per només un punt de diferència (19-18). Tant els Pioners com els Reds també van obtenir una victòria, en guanyar els seus enfrontaments contra els Barberà Rookies. Pel que fa als vallesans, no van poder estrenar-se amb un triomf.

Quant a la Copa Catalana Benjamí, la competició va començar a les instal·lacions de l’American School of Barcelona, a Esplugues de Llobregat, i els Dracs van tornar a ser els vencedors, imposant-se als amfitrions, els ASB Lynx (15-30), i als Terrassa Reds (24-2). Els Lynx van aconseguir una victòria en guanyar els Reds per 12-34 en el tercer enfrontament de la jornada.

*Foto: 29 Clips (Reds vs Dracs S11 arxiu)

WordPress Video Lightbox Plugin