Les instal·lacions de l’American School of Barcelona, a Esplugues de Llobregat, van ser l’escenari aquest dissabte 23 d’octubre de l’estrena de la Copa Catalana de Futbol Flag Sub-13 (categoria aleví). Els amfitrions, els ASB Lynx, van ser els triomfadors de la jornada inaugural, en sumar dues victòries davant dels Badalona Dracs i els Terrassa Reds. En el primer enfrontament, els Lynx van imposar-se als Dracs per un ajustat 20-13 i posteriorment van repetir victòria davant dels Terrassa Reds per un marcador de 25-47.  En el tercer matx de la jornada, els Dracs van derrotar els Reds per 39-6. D’aquesta manera, el primer triangular deixa la classificació encapçalada pels ASB Lynx (2-0), per davant dels Dracs (1-1) i els Reds (0-2).

La Copa Catalana de Flag Sub-13, que ha donat el tret de sortida a la temporada 2021-2022, compta també amb el concurs dels Pioners de L’Hospitalet i els Barberà Rookies, que entraran en competició en la segona jornada, que tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 de novembre. Els cinc equips participants en la Copa de Futbol Flag Sub-13 es veuran les cares en tres tornejos en tres seus diferents, i els dos millors es jugaran el títol en la gran final, el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre.