Comença una nova temporada de les competicions catalanes de Futbol Flag, modalitat sense contacte del futbol americà que farà la seva primera aparició olímpica als Jocs de Los Àngeles del 2028. Un nou curs que arrencarà aquest cap de setmana, 28 i 29 d’octubre, amb l’inici de la Copa Catalana en les categories Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11).

A la categoria Infantil, podrem tornar a gaudir de l’emoció de la competició amb la jornada inaugural que tindrà lloc el dissabte a partir de les 10h del matí al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord. Allà entraran en acció els quatre equips que competiran pel títol. Els actuals campions, els Terrassa Reds, defensaran el triomf aconseguit el curs passat davant dels Badalona Dracs, els Pioners de L’Hospitalet i els Barberà Rookies. Els duels de la primera jornada seran els següents: Reds-Dracs (10h), Pioners-Rookies (10h), Dracs-Pioners (11h) i Rookies-Reds (11h).

D’altra banda, a la Copa Catalana Benjamí seran tres els equips que lluitaran per aconseguir la victòria. Els ASB Lynx intentaran mantenir el seu estatus de campions, mentre que els Badalona Dracs i els Terrassa Reds buscaran demostrar les seves habilitats per tenir l’honor d’aixecar el trofeu. L’estrena de la Copa Catalana Benjamí tindrà lloc el dissabte a les instal·lacions de l’American School of Barcelona, a Esplugues de Llobregat, amb els següents enfrontaments i horaris: Reds-Lynx (14:30h), Dracs-Reds (15:20h) i Lynx-Dracs (16:10h).

*Foto: 29 Clips

WordPress Video Lightbox Plugin