El Clínic FCFA 2024 va tornar a omplir de «football» el CEM Bon Pastor de Barcelona. La jornada de tecnificació, organitzada per la Federació Catalana de Futbol Americà en col·laboració amb Campaments L’Arcada i amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i l’Ajuntament de Barcelona, va aplegar prop de 200 jugadors i jugadores, que van poder gaudir d’una gran diada esportiva.

Andre Dobson, entrenador principal de la Greenwood Christian Academy (Indianapolis), va repetir al capdavant del Clínic FCFA, que enguany ha arribat a la seva setena edició. Dobson, aquest cop, va estar acompanyat per Paul Carney, entrenador de High School a Missouri; Rob Harley, Athletic Director a la Simpson University (Califòrnia); Darrell Thompson, entrenador amb més de 30 anys d’experiència, i el «runningback» portuguès Carlos Matos, que ha jugat en diversos equips europeus i també a Austràlia. Tots ells van compartir els seus coneixements amb els més joves, en una espectacular jornada que també va comptar amb noms propis del futbol americà de casa nostra, com el tècnic Marcos Guirles o el seleccionador català cadet, Teo Polanco.

Com en edicions anteriors, el Clínic es va dividir en dues sessions, una primera dedicada al Futbol Flag, modalitat que serà olímpica als Jocs de Los Angeles de 2028, i una segona al Futbol Americà. Aquesta última va comptar amb els integrants de la Selecció Catalana Cadet, que estan preparant la seva participació al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques del proper mes de juny. Les graderies del CEM Bon Pastor també es van omplir de familiars i aficionats, que no van voler perdre’s aquesta gran festa del futbol americà català que any rere any es consolida com una de les cites imprescindibles de la temporada.

Fotos: FCFA

WordPress Video Lightbox Plugin