El curs 2021/2022 arriba al seu final i aquest cap de setmana es decidiran els darrers campions de la temporada. El Municipal Reddis de Reus serà l’escenari, el dissabte, del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet, on les seleccions de Catalunya i Madrid es jugaran el títol. La Federació Espanyola de Futbol Americà (FEFA) ha atorgat l’organització del torneig a la Federació Catalana (FCFA), que ha muntat la competició conjuntament amb els Reus Imperials. El matx començarà a les 12:30h del migdia i es podrà veure en directe a través del canal de Youtube de la Federació Espanyola de Futbol Americà (FEFA), amb la retransmissió de Live Vuvuzela: https://youtu.be/3smrFgP1YGo.

La Selecció Catalana Cadet, dirigida per José Antonio Rodríguez Moya, ha realitzat en les darreres setmanes tot un seguit de concentracions per preparar el torneig. La darrera va tenir lloc el passat cap de setmana a Castell Platja d’Aro i va servir per acabar de decidir l’equip definitiu. La convocatòria final la formen 44 jugadors, procedents dels Reus Imperials, els Pioners de l’Hospitalet, els Badalona Dracs, els Argentona Bocs, els Terrassa Reds, els Castell Platja d’Aro Ducs, els Vilafranca Eagles, els Barcelona Búfals, els Barberà Rookies i els Barcelona Pagesos. La llista, aquí: CONVOCATORIA_CATALUNYA_CADET_18JUNY2022

Madrid, pel seu cantó, també ha fet estat preparant el duel amb diversos entrenaments, sota les ordres del tècnic Ignacio Cordero. Fa uns dies la Federació Madrilenya ja va donar a conèixer el roster oficial de l’equip.

L’altre focus d’atenció estarà centrat en la Final a Quatre de la Lliga Catalana Open de Futbol Flag, que tindrà lloc el diumenge a la tarda al CEM Teixonera de Barcelona. Les semifinals arrencaran a 2/4 de 7 de la tarda amb els següents enfrontaments: Barcelona Pagesos-Barcelona Búfals i Sant Cugat Pagesos-Barberà Rookies. Els dos guanyadors es veuran les cares en la gran final, que es jugarà a continuació, mentre que els perdedors protagonitzaran el matx pel tercer i el quart lloc. Els Barcelona Pagesos buscaran mantenir la seva hegemonia, després de guanyar les últimes tres lligues de forma consecutiva.

*Foto: @tomeurf / FCFA

WordPress Video Lightbox Plugin