La quarta jornada de la Lliga Catalana de Futbol Americà (LCFA) va confirmar el domini dels Castell Platja d’Aro Ducs i els Riudoms Rebels, que van sumar una nova victòria i segueixen invictes (4-0 de balanç) al capdavant de la classificació, amb peu i mig als play-offs. Els Ducs visitaven el camp dels Reus Imperials i no van fallar, imposant-se per 0-24. Eloi Llorente, Víctor Ramos i Jordi Boadella van aconseguir els tres «touchdowns» dels empordanesos, que a més van sumar tres conversions de 2 punts aconseguides pel propi Eloi Llorente, Adam Yadlovskyi i Lluís Sagué.

Els Rebels, pel seu cantó, van mantenir la imbatibilitat davant dels Lliçà de Vall Panthers, als que van derrotar per 22-7. Els del Baix Camp, però, van haver de remuntar el partit a la segona part, després d’arribar al descans per sota en el marcador (0-7). Tres anotacions en la represa, dues de José Antonio Mora i una altra d’Eduard de las Heras, van capgirar el marcador. El «touchdown» inicial dels Panthers l’havia fet Alejandro Ortea.

En la resta de la jornada, els Barberà Rookies van sumar un valuós triomf al camp dels Barcelona Uroloki (2-7) i s’enfilen al tercer lloc, amb dues victòries, un empat i una derrota. Matx molt igualat, que es va decidir en el segon temps (0-0 al descans). Els Uroloki es van avançar al tercer quart amb un «safety», però en l’últim període, a 5 minuts del final, un «touchdown» d’Ivan Reina va donar el triomf als Rookies.

Finalment, els Argentona Bocs també van obtenir una important victòria al camp dels Barcelona Búfals, en un altre matx molt disputat (12-14). Tots dos equips van anotar dos «touchdowns», però els «extra-points» van marcar la diferència. Els maresmencs sí que els van anotar i això va decantar la balança. Guillem Garcia va ser clau per als Bocs, sumant els 14 punts de l’equip, mentre que les dues anotacions dels Búfals les va fer el brasiler Joan Pedro de Oliveira.

A la LCFA Femenina, les Pioners de L’Hospitalet es va imposar a les Barcelona Búfals per 20-14 i van sumar el primer triomf del curs. Carlotta Vallecoccia, Victòria Valverde i Anna Fernández van ser les autores dels tres «touchdowns» del conjunt de L’Hospitalet, que també va anotar una conversió de 2 punts aconseguida també per Victòria Valverde. Lara Alabert (1 TD i una conversió de 2) i Sara Martínez (1 TD) van ser les anotadores de Búfals.

El cap de setmana es va completar amb la segona jornada de la LCFA Cadet i de la Lliga Catalana Aleví (Sub-13) de Futbol Flag. A la LCFA Cadet, doble triomf dels Terrassa Reds i els Badalona Dracs, que es van imposar als Barberà Rookies i als Grizzlys Catalans de Perpinyà. Amb aquests resultats, els Dracs empaten amb els Argentona Bocs al capdavant de la classificació, tots dos invictes amb un balanç de 4-0. Rere seu se situen els Terrassa Reds, tercers amb 3-1.

A la Lliga Aleví de Futbol Flag, la segona jornada va estar dominada pels Terrassa Reds i els Barberà Rookies, que van sumar dues victòries. L’Hospitalet Pioners i ASB Lynx, pel seu cantó, en van aconseguir una. Els Reds encapçalen la classificació en solitari sense conèixer la derrota (4-0), mentre que els Rookies ocupen la segona plaça (3-1).