El Municipal de Montigalà, a Badalona, va acollir aquest diumenge la jornada inaugural de les Copes Catalanes Benjamí (Sub-11) i Infantil (Sub-15), en una matinal de Futbol Flag on també es va celebrar la primera jornada del Grup A de la categoria Open.

Els Badalona Dracs Plata i els ASB Lynx van ser els triomfadors en la categoria Benjamí, en guanyar els seus dos partits. Els Dracs Plata van derrotar primer els Dracs Negre per un ajustat 6-7 i en el segon enfrontament es van imposar als Barberà Rookies per 26-6. Els ASB Lynx, pel seu cantó, van vèncer els Rookies per 0-40 i els Dracs Negre per 21-0.

A la Copa Catalana Infantil (Sub-15), els Badalona Dracs Plata van dominar el quadrangular del Grup A, imposant-se als Barberà Rookies per 26-0 i als Dracs Negre en la final per 0-20. El tercer lloc va ser per als ASB Lynx, que després de caure en semifinals contra els Dracs Plata (26-18) van guanyar els Rookies (18-46) en el matx per la tercera i la quarta plaça.

En l’altre grup, el B, el triomf se’l van endur els Terrassa Reds, després de superar els Pioners de l’Hospitalet per un ajustat 30-32 i guanyar en la final els Barcelona Búfals (21-39). Els Scorpions de Bigues i Riells van acabar tercers: van perdre en semifinals contra Búfals (0-21) i van guanyar el matx pel tercer lloc contra Pioners (12-25).

Després d’aquests resultats, ja han quedat configurats els dos Wild Cards de la Copa Catalana Sub-15 que es disputaran el 27 de novembre. Els dos primers de cada Wild Card accediran a la Final a 4, que tindrà lloc al desembre. En el Wild Card 1 les semifinals seran les següents: Dracs Plata-Pioners i Reds-Rookies (els dos guanyadors passaran a la Final a 4). En el Wild Card 2 els enfrontaments seran Dracs Negre-Scorpions i Búfals-ASB Lynx.

Per últim, Montigalà també va ser l’escenari de la primera jornada del Grup A de la Copa Catalana Open de Futbol Flag, on els Barcelona Pagesos i els ASB Lynx s’han situat al capdavant després de guanyar els seus dos partits. Els Barcelona Uroloki White, pel seu cantó, van sumar un triomf, mentre que els Badalona Dracs i els Pioners de L’Hospitalet no van poder estrenar-se.