Els Lynx de l’American School of Barcelona (ASB) van ser els grans triomfadors a Terrassa en la jornada final de les Copes Catalanes Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag, proclamant-se campions en les dues categories. Dos títols que s’afegeixen al que ja van aconseguir fa uns dies a Badalona en la Copa Catalana  Aleví (Sub-13).

El títol Sub-15 es va decidir en una Final a 4 molt igualada, on tots els partits es van resoldre per marcadors ajustats. En la primera semifinal els ASB Lynx van derrotar els Badalona Dracs Plata per 20-35, mentre que en la segona els Dracs Negre van guanyar els amfitrions, els Terrassa Reds, per 26-20. A la gran final, l’emoció es va mantenir fins l’últim sospir, ja que els Dracs Negre van tenir una darrera possessió per endur-se el triomf. No van anotar i els Lynx van poder celebrar el triomf per 14-12. El seu jugador Ondrej Zavadil, a més, es va endur el guardó d’MVP de la Final a 4. En el partit pel tercer i el quart lloc, els Dracs Plata van vèncer els Reds per 26-19.

Pel que fa a la Copa Catalana Sub-11, la jornada final no va alterar la classificació i els ASB Lynx, amb dues victòries, van assegurar-se el primer lloc de la classificació invictes (6-0), per davant dels Badalona Dracs Plata (4-2), els Badalona Dracs Negre (2-4) i els Barberà Rookies (0-6). En aquesta darrera jornada els de l’American School of Barcelona van guanyar els Badalona Dracs Plata per 0-32 i els Dracs Negre per 40-12. En els altres dos duels els Rookies no van poder estrenar-se, perdent contra els Dracs Negre per 26-18 i els Dracs Plata per 0-32.

Rookies i Pioners, al capdavant de la Lliga Catalana Júnior

La segona jornada de la Lliga Júnior va deixar els Barberà Rookies i els Pioners de L’Hospitalet com a líders de la classificació, amb un balanç de 2-0. Els Rookies no van donar cap opció als Barcelona Búfals, derrotant-los a domicili per un clar 6-69. Lucas Bermúdez i Marc Barcos, tots dos amb tres «touchdowns», van liderar el triomf dels de Barberà, on també van anotar Eric Gracia, Alexander Martín i Jan Toribio. Per part dels Búfals, els sis punts els va sumar Víctor Vilahur.

Els Pioners, pel seu cantó, van vèncer els Reus Imperials a la Feixa Llarga per 25-21. Izán Collado (2) i Álvaro Canals (2) van sumar els 4 «touchdowns» del conjunt de L’Hospitalet, mentre que per part dels Imperials va destacar Joel Cabré, amb 2 TD i una conversió de 2 punts.

Per últim, els Badalona Dracs van sumar el primer triomf del curs davant dels Barcelona Pagesos (18-13). A la conclusió del tercer quart el resultat era de 7-13 per als barcelonins, però dos «touchdowns» dels Dracs en el darrer quart, l’últim a dos minuts per al final, van capgirar el marcador. Pels Dracs van anotar David Martínez, Eloi Soler i Alen Fernández, mentre que els 2 “touchdowns” dels Pagesos van ser de Luis Iturralde.

El matx entre els Argentona Bocs i els Terrassa Reds, que havia de tancar aquesta segona jornada de la LCFA Júnior, es va haver d’ajornar a última hora per la detecció de positius de Covid-19 al conjunt maresmenc i es jugarà el 9 de gener.

WordPress Video Lightbox Plugin