La nova temporada 2022/2023 comença a escalfar motors i la 35a edició de la Lliga Catalana de Futbol Americà (LCFA) ja té calendari i clubs participants. La competició comptarà amb 11 equips encapçalats pels vigents campions, els Barcelona Búfals, que defensaran el títol davant dels Barcelona Uroloki, els Argentona Bocs, els Terrassa Reds, els Barcelona Pagesos, els Vilafranca Eagles, els Castell-Platja d’Aro Ducs, els Riudoms Rebels, els Reus Imperials, els Lliçà de Vall Panthers i els CFA Legends de Santa Coloma de Cervelló, que enguany tornen a la competició.

La XXXV Lliga Catalana constarà d’una lliga regular de 10 jornades i manté el format d’anys anteriors, on els quatre millors aconseguiran el bitllet per a les semifinals. El torneig avança el seu inici i començarà el cap de setmana del 19 i 20 de novembre. Les tres primeres jornades es jugaran abans de les festes de Nadal i la lliga es reprendrà el 21 i 22 de gener del 2023. La fase regular es tancarà el cap de setmana del 15 i 16 d’abril i posteriorment arrencaran els “playoffs” pel títol, amb les semifinals i la gran final. El calendari al complet de la fase regular, aquí

Les dates dels “playoffs” encara no són del tot definitives, pendents de com queda definida la Sèrie B de la lliga estatal per evitar possibles coincidències. Les semifinals de la LCFA es jugarien el 29/30 d’abril o el 6/7 de maig. I la final, el 13/14 de maig o el cap de setmana del 20/21 de maig.

*Foto: David Carballal

WordPress Video Lightbox Plugin