Cap de setmana d’estrenes amb l’inici de les Lligues Catalanes de Futbol Flag de les categories Cadet (Sub-17), Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11). El dissabte, a les instal·lacions de l’American School of Barcelona, a Esplugues de Llobregat, arrencarà la Lliga Catalana Benjamí (Sub-11), que aquest curs 2022-2023 tindrà quatre equips participants: ASB Lynx White, ASB Lynx Blue, Terrassa Reds i Badalona Dracs. En la jornada inaugural els Dracs encara no debutaran i els partits d’aquest dissabte seran els següents: Lynx White-Reds (13:30h), Reds-Lynx Blue (14:20h) i Lynx Blue-Lynx White (15:10h).

Montigalà (Badalona) i Can Boada (Terrassa) acolliran diumenge l’estrena de la Lliga Catalana Infantil (Sub-15), amb el concurs de 7 equips. A Badalona els partits arrencaran a les 10:30h del matí, amb els següents enfrontaments: Badalona Dracs Plata-Bigues i Riells Scorpions, Badalona Dracs Negre-L’Hospitalet Pioners, Pioners-Dracs Plata i Scorpions-Dracs Negre. La resta de la primera jornada es jugarà a partir de les 3 de la tarda al camp de Can Boada: Terrassa Reds-Barberà Rookies, Rookies-Barcelona Pagesos i Pagesos-Reds.

Can Boada (Terrassa) també serà l’escenari de la jornada inaugural de la Lliga Catalana Cadet (Sub-17) de Flag, que comptarà amb quatre participants. Els partits començaran a les 3 de la tarda: Llicà de Vall Panthers-ASB Lynx, Barcelona Búfals-Terrassa Reds, Lynx-Búfals i Reds-Panthers.

Nova jornada de la LCFA Femenina, la LCFA Júnior i la LCFF Open
L’activitat del cap de setmana, però, no s’aturarà aquí i també viurem una nova jornada de les Lligues Catalanes Femenina i Júnior de Futbol Americà i de la Lliga Catalana Open de Divisió d’Honor de Futbol Flag.

A la LCFA Femenina, les Barcelona Búfals i les Badalona Dracs Girls s’enfrontaran en partit de la segona jornada. Serà el debut de les Búfals a la competició, mentre que les Dracs venen de perdre en la primera jornada contra les Barberà Rookies (0-53). Aquest matx es jugarà al camp de futbol Parc de la Catalana de la Barceloneta, el diumenge a les 3 de la tarda.

Pel que fa a la LCFA Júnior, se celebrarà la quarta jornada. El diumenge a les 5 de la tarda, al Municipal d’Argentona, els Bocs (0-3) rebran la visita dels Barberà Rookies, que encapçalen la classificació invictes juntament amb els Dracs (2-0). Una hora més tard, a partir de les 6, els Terrassa Reds (2-1 de balanç) s’enfrontaran a Can Boada als Pioners Dragons Academy (1-2). L’altre partit de la jornada, el Reus Imperials-Badalona Dracs, s’ha suspès. Els reusencs han demanat poder ajornar el partit i s’està a l’espera de la decisió del Comitè de Competició.

Per últim, la Lliga Catalana Open de Divisió d’Honor de Futbol Flag viurà la seva 3a jornada al CEM Bon Pastor de Barcelona. Serà el diumenge a partir de les 11h del matí i es disputaran tres partits: Barcelona Uroloki-Sant Cugat Pagesos, Sant Cugat Pagesos-Barcelona Pagesos i Barcelona Pagesos-Uroloki. A més, Vinaròs acollirà una nova prova puntuable, la quarta, del Circuit Català de Flag Open. El 2a Torneig Mediterrani se celebrarà diumenge al matí, a partir de les 9h, a les Pistes d’Atletisme de la capital del Baix Maestrat.

*Foto: 29 Clips (Flag Sub-15)

WordPress Video Lightbox Plugin