El Campionat de Catalunya Open de Futbol Flag torna aquest cap de setmana amb l’inici de la segona fase. Com a la primera els equips estan dividits en tres grups, que començaran a competir aquest cap de setmana en tres seus: Barberà del Vallès, Bigues i Riells i Badalona. La Instal·lació Municipal de Can Llobet, a Barberà del Vallès, acollirà els primers partits del grup F, que es disputaran aquest dissabte dia 22 a partir de les 4 de la tarda. Els enfrontaments seran els següents: Barcelona Pagesos Femení vs Barberà Rookies Femení (16h), Reus Imperials vs Barcelona Uroloki Green (17h), L’Hospitalet Pioners vs Pagesos Femení (17h), Uroloki Green vs Pioners (18h) i Rookies Femení vs Imperials (18h).

L’endemà diumenge, a les 11 del matí, els equips del Grup D començaran la segona fase al Municipal d’Esports de Bigues i Riells. Es jugaran cinc partits, amb els següents duels: Barcelona Uroloki Red vs Barcelona Pagesos (11h), Sant Cugat Pagesos vs ASB Lynx (11h), ASB Lynx vs Uroloki Red (12h), Barcelona Pagesos vs Bigues i Riells Scorpions (12h) i Scorpions vs Sant Cugat Pagesos (13h).

Per últim, el Grup E es posarà en marxa el diumenge a la tarda (16h) al Municipal de Montigalà de Badalona, amb els següents partits: Torredembarra Lizards vs Barcelona Uroloki White (16h), Uroloki White-Lliçà de Vall Panthers (17h), Badalona Dracs vs Barcelona Búfals (17h), Búfals vs Lizards (18h) i Panthers vs Dracs (18h).

Nova jornada a la Lliga Catalana Júnior
Aquest cap de setmana també es jugarà la tercera jornada de la Lliga Catalana Júnior. Badalona Dracs i Terrassa Reds obriran el foc el dissabte a la tarda a Montigalà (17h) i la resta de partits es jugaran diumenge. Pel matí, a partir de les 11h, els Reus Imperials rebran els Barcelona Búfals i el diumenge a la tarda, a les 5, es jugaran els dos darrers partits: el derbi barceloní entre Pagesos i Uroloki i el duel pel liderat entre Argentona Bocs i Barberà Rookies. Maresmencs i vallesans arriben invictes amb un balanç de 2-0 i ara mateix encapçalen la classificació amb els Pioners de L’Hospitalet, que també sumen dos triomfs. Els Pioners tenen descans en aquesta tercera jornada.

Fotos: Pageses Girls / Argentona Bocs

WordPress Video Lightbox Plugin