Cap de setmana d’estrena amb l’inici de la Lliga Catalana Júnior. Aquesta temporada 2021-2022 la competició compta amb el concurs de nou equips, que s’enfrontaran en una lliga regular de vuit jornades. A la conclusió, els quatre primers aconseguiran el passi a les semifinals. En la jornada inaugural els Barberà Rookies i els Badalona Dracs obriran el foc el proper dissabte a la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Llobet, a Barberà del Vallès, en un partit que començarà a les 4 de la tarda. Els altres tres partits de la primera jornada es jugaran el diumenge. A les 12h els Terrassa Reds rebran a Can Boada la visita dels Barcelona Pagesos i a la mateixa hora, al Camp de la Feixa Llarga, els Pioners de L’Hospitalet s’enfrontaran als Barcelona Búfals. Per últim, a les 5 de la tarda, al Municipal d’Argentona, es jugarà el duel entre els Barcelona Uroloki i els Argentona Bocs. Els Reus Imperials encara no debutaran i s’estrenaran en la segona jornada. Tot el calendari, aquí: https://www.fcfa.cat/lcfa-junior/.

A més de la jornada inaugural de la LCFA Júnior, Barberà del Vallès i Badalona acolliran una nova jornada de les diferents Copes Catalanes de Futbol Flag. A Can Llobet, a Barberà del Vallès, dissabte a partir de les 10 del matí es disputarà la segona jornada de la Copa Catalana Benjamí (Sub-11), amb els següents enfrontaments: Badalona Dracs Negre-Barberà Rookies, ASB Lynx-Dracs Plata, Dracs Plata-Dracs Negre i ASB Lynx-Rookies.

El dissabte a la tarda, a partir de les 15h, l’activitat es traslladarà al Municipal de Montigalà de Badalona, amb els Wild Cards de la Copa Catalana Infantil (Sub-15) de Futbol Flag i la segona jornada del Grup A de la categoria Open. Al torneig infantil els dos primers de cada Wild Card accediran a la Final a 4, que tindrà lloc al desembre. En el Wild Card 1 les semifinals seran les següents: Badalona Dracs Plata-L’Hospitalet Pioners i Terrassa Reds-Barberà Rookies, mentre que en el Wild Card 2 els duels seran Badalona Dracs Negre-Bigues i Riells Scorpions i Barcelona Búfals-ASB Lynx.  Pel que fa a la segona jornada del Grup A de la Copa Catalana Open, els partits arrencaran a les 4 de la tarda, amb els següents enfrontaments: Barcelona Uroloki White-L’Hospitalet Pioners, Barcelona Pagesos-ASB Lynx, ASB Lynx-Uroloki White, Badalona Dracs-Pagesos i Pioners-Dracs.

WordPress Video Lightbox Plugin